Σασμός: Η Καλλιόπη μαθαίνει ποιος σκότωσε τον Βασίλη της και ζητάει εκδίκηση

115

Ραγδαίες και άκρως δραματικές εξελίξεις πρόκειται να συνταράξουν τη ζωή των ηρώων στο τρίτο κύκλο της καθημερινής σειράς του ALPHA Σασμός.

Ακόμα και πιο συναρπαστικός αναμένεται να είναι ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της δραματικής σειράς στο Alpha σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού myTV. Μπορεί η Βασιλική μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε στο φινάλε της δεύτερης σεζόν να ξέφυγε τον κίνδυνο όμως οι τραγωδίες για εκείνη δεν έχουν τελειωμό.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Οι εξελίξεις στα καινούργια επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως η Καλλιόπη μαθαίνει πως ο Παύλος σκότωσε τον Βασίλη και βάζει Αστέρη – Μαθιό να τον σκοτώσουν.

Για την ακρίβεια στα νέα επεισόδια πρόκειται να δει τον χειρότερο εφιάλτη να παίρνει σάρκα και οστά. Όλα ξεκινούν όταν η Καλλιόπη πάνω που ετοιμαζόταν να αφήσει οριστικά πίσω της την βεντέτα με τους Βρουλάκηδες, ώστε ο Αστέρης και η Αργυρώ να αρραβωνιαστούν, δέχεται την επίσκεψη από έναν πρώην συγκρατούμενο του άντρα της Βασίλη Σταματάκη.

Εκείνο τη φέρνει αντιμέτωπη με μία οδυνηρή αλήθεια που κλονίζει τον κόσμο της. Και αυτό γιατί της δίνει ένα μενταγιόν κάνοντας την να συνειδητοποιήσει πως εκείνος που ευθυνόταν για το θάνατο του άντρα της μες στη φυλακή είναι ο Παύλος Βρουλάκης.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη η καπετάνισσα καταρρέει και το μίσος της για τους Βρουλάκηδες φουντώνει ξανά. Κυριευμένη από οργή διατάζει τον Αστέρη και τον Μαθιό να σκοτώσουν τον Παύλο για να εκδικηθούν για το θάνατο του πατέρα τους.

Όμως εκείνοι της ξεκαθαρίζουν πως δεν σκοπεύουν να βάψουν τα χέρια του με αίμα. Η Καλλιόπη όμως δίψα για εκδίκηση και βρίσκει σύμμαχο στα σχέδια της τον Νικηφόρο. Όταν λοιπόν ο τελευταίος μαθαίνει ποιος κρύβεται πίσω από το θάνατο του Βασίλη αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ