Σασμός: Η κορυφαία συνάντηση δε θα αργήσει να έρθει και εκεί ο Αστέρης εξαπατά και στριμώχνει τον Σταύρο

672

Ο Αστέρης κι ο Σταύρος έρχονται κοντά στο «Σασμό», χωρίς να το γνωρίζει η Αργυρώ. Ο Σταματάκης, όμως, βάζει μπροστά το πανούργο σχεδιό του και στριμώχνει άσχημα τον νέο σύντροφο της γυναίκας της ζωής του.

Η κορυφαία συνάντηση του Αστέρη και του Σταύρου δε θα αργήσει να έρθει. Οι δύο άντρες θα πέσουν τυχαία ο ένας πάνω στον άλλον. Ο Αστέρης φυσικά γνωρίζει ποιον έχει απεναντί του. Για τον Σταύρο δεν ισχύει το ίδιο, όμως,

Ο Σταματάκης θα αποκρύψει την ταυτότητά του και θα προσπαθήσει να έρθει όσο πιο κοντά γίνεται με τον Σταύρο προκειμένου να αποσπάσει πληροφορίες για τον μικρό Πέτρο και την Αργυρώ.

Ο Αστέρης θέλει να μάθει όσα περισσότερα γίνεται για τη ζωή της Αργυρώς στα Γιάννενα. Θέλει να γνωρίσει τον Σταύρο και να καταλάβει τι σόι άνθρωπος είναι.

Την ίδια στιγμή που ο Σταύρος αισθάνεται ότι αποκτά έναν φίλο στην Κρήτη, ο Αστέρης προσπαθεί να τον ψαρέψει αν το παιδί είναι δικό του, στο «Σασμό».

Ο Σταματάκης φέρνει σε δύσκολη θέση τον Σταύρο, ο οποίος ξέρει ποιανού είναι το παιδί αλλά δεν μπορεί να το αποκαλύψει. Ο Αστέρης κατά βάθος ελπίζει ότι ο μικρός Πέτρος είναι δικός του και θέλει με κάποιον τρόπο να το επιβεβαιώσει.

Θα αργήσει, όμως, να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Πώς θα αντιδράσει ο Σταύρος όταν μάθει την πραγματική ταυτότητα του “φίλου” του;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ