Αρχική SLIDER Σασμός: Η Μαρία Τζομπανακή έφυγε εκτάκτως Αμερική – Αποχωρεί από την σειρά;

Σασμός: Η Μαρία Τζομπανακή έφυγε εκτάκτως Αμερική – Αποχωρεί από την σειρά;

1031

Η Μαρία Τζομπανάκη γνωρίζει τεράστια επιτυχία στη συμμετοχή της στο «Σασμό». Μάλιστα πρόσφατα πάντρεψε με θρησκευτικό γάμο το γιό της, Ορφέα Αυγουστίδη, και η ίδια είναι επίσης παντρεμένη και μάλιστα για τρίτη φορά.

Σύζυγός της είναι ο Γιάννης Βάλβης ο οποίος ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, και εδώ αρχίζει το μεγάλο πρόβλημα της αγαπημένης ηθοποιού.

Το πρόβλημα που ετοιμάζεται να χαλάσει τον γάμο τους.

Κατά τηςν διάρκεια των γυρισμάτων «Το γυμνό κορίτσι» μπήκαν οι βάσεις για την σχέση της Μαρίας Τζομπανάκη με τον Ντίνο Αυγουστίδη. Ερωτεύτηκαν και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις αρχές του 1985.

Τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς γέννησε τον μονάκριβο γιο τους, Ορφέας. Λίγα χρόνια αργότερα χώρισαν.

Το 2001 η Μαρία Τζομπανάκη παντρεύτηκε για 2η φορά με τον Νίκο Κωνσταντινίδη αλλά και αυτό ο γάμος δεν κράτησε για πολύ.

Η τρίτη φορά ήταν αυτή που σημάδεψε την ζωή της. Βρήκε αυτό που έψαχνε στον Γιάννη Βάλβη και μαζί του παντρεύτηκε για τρίτη φορά το 2016 στην Κρήτη.

Μετά τον γάμο τους αποφάσισαν αν ζήσουν μόνιμα στην Αμερική.

«Βρέθηκα εδώ λόγω γάμου. Ο άντρας μου είναι πολλά χρόνια εδώ κι έχει κάνει μεγάλη καριέρα στα φαρμακευτικά και σαν μάνατζερ και σαν χημικός μηχανικός, οπότε το λογικό ήταν να τον ακολουθήσω εγώ. Είχα άγνοια κινδύνου, δεν είχα σκεφτεί ότι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει πολλά χρόνια με έναν τρόπο πολύ συνδεδεμένο με την κουλτούρα της πατρίδας του, θα πάθει μεγάλο σοκ μετά από λίγο καιρό. Δεν αφήνει ένας Έλληνας εύκολα την Ελλάδα. Και ο Ορφέας είχε τη δυνατότητα να το κάνει και είπε όχι, όταν ήταν 20 ετών», έχει δηλώσει η ηθοποιός.

Κάπου εδώ ξεκίνησε το πρόβλημα. Ο Σασμός της έφερε την μεγάλη επιτυχία, αλλά και το τρίτο διαζύγιο;

Όταν η Μαρία Τζομπανάκη πήρε την απόφαση και δέχτηκε να συμμετέχει στο «Σασμό», ήταν γνωστό σε όλους της οικογένειας ότι θα έπρεπε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Αλλά δεν είχαν υπολογίσει το διάστημα. Η τεράστια επιτυχία έφερε και δεύτερο χρόνο και δημιουργήθηκε μια μεγάλη απόσταση στο ζευγάρι.

Αρχικά προσπάθησαν να το ξεπεράσουν δια τηλεφώνου, αλλά η κατάσταση χειροτέρευε.

Το ταξίδι στη Νέα Υόρκη

Η Μαρία Τζομπανάκη δεν θέλει με τίποτα να δει αυτόν τον γάμο να διαλύεται. Γι αυτό έφυγε εκτάκτως στην Αμερική με σκοπό να σώσει τον γάμο της πριν φτάσουν στο τέλος της διαδρομής τους.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι πήγε με σκοπό να κάνει τα πάντα για να σώσει τον γάμο της.

Ακόμα και να αποχωρήσει από την σειρά;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας