Σασμός: Η Μαρίνα χαστουκίζει τον Αντρέα – «Η κόρη του έγινε μετρέσα του Σταματάκη!»

2067

Άγριος καυγάς τη νέα σεζόν

Είναι γεγονός πως ο Αντρέας Βρουλάκης δεν επέστρεψε για καλό στην Άνω Ποριά και μάλιστα ο Παύλος είπε σε όλους ότι θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Η Μαρίνα και ο Αστέρης όμως είναι τελικά εκείνοι που μπαίνουν πρώτοι στη διαδικασία να κάνουν μαζί του ξεκαθάρισμα.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Το περιοδικό TiViSirial και η Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου έχουν όλο το ρεπορτάζ για τον άγριο καυγά που θα δούμε στα νέα επεισόδια του Σασμού

Ο Αντρέας Βρουλάκης, κατά την άφιξή του στο χωριό που τον μεγάλωσε, θα μάθει πως η σχέση της οικογένειάς του με εκείνη των Σταματάκηδων όχι απλά έχει αλλάξει άρδην αλλά και ότι ετοιμάζονται για σασμό. Οπως είναι φυσικό θα αντιδράσει και δεν θα παραλείψει να φανερώσει τη δυσαρέσκειά του αρχικά στον Παύλο και στη συνέχεια στη Μαρίνα, που του ζητάει να τη σεβαστεί.

«Τι να σεβαστώ; Ότι άφησες την οικογένειά μας στο έλεος των εχθρών μας; Ή ότι η κόρη σου έγινε μετρέσα του Σταματάκη;», τη ρωτά και η Μαρίνα απαντά με ένα ηχηρό χαστούκι που καθηλώνει τους παρευρισκόμενους. «Λάθος μεγάλο θα κάνεις αν συνεχίσεις να κρατάς αυτή τη στάση», θα του πει λίγο αργότερα και εκείνος θα περάσει κατευθείαν στην επίθεση. «Δεν ήσουν άξια ούτε τη μνήμη του Μάρκου να τιμήσεις ούτε να προσέξεις την κόρη σου. Πού είναι το σέβας σου στη μνήμη των νεκρών;», θα την επιπλήξει και εκείνη θα τον παρακαλέσει να προσέχει τα λόγια του. «Γιατί, δεν ήταν ασέβεια ο γάμος σου με τον μπάτσο, που σε καλοέβλεπε από τότε που ήσουν παντρεμένη;», θα την προσβάλλει χωρίς ίχνος μεταμέλειας και θα συνεχίσει: «Με τι μούτρα πηγαίνεις και του ανάβεις το καντήλι, ε;». Η Μαρίνα θα του θυμίσει πόσο πάλεψε για να μεγαλώσει τα παιδιά της και πως κράτησε το σπίτι της. «Πέρασαν πολλά χρόνια για να καταλάβω ότι δεν τιμάς τη μνήμη κάποιου με το να μη χαρείς τα όμορφα που σου έρχονται στη ζωή». Οταν εκείνος αποφασισμένος της λέει προκλητικά πως τώρα που γύρισε όλα θα αλλάξουν, εκείνη θα πει τις τελευταίες της κουβέντες.

«Δεν έχω ανάγκη από κανέναν άντρα για να προστατεύσω την οικογένειά μου. Αν χρειαστεί λοιπόν, εγώ η ίδια θα πάρω το όπλο και θα σε αντιμετωπίσω».

Σασμός: Αστέρης και Αντρέας ανταλλάσσουν… απειλές

Ο Αστέρης θα γνωρίσει τον Αντρέα όταν ο τελευταίος τους συναντήσει όλους στην παιδική χαρά να παίζουν με τον Πέτρο και ενώ στην αρχή θα πει στην Αργυρώ να μη δίνει σημασία στις απειλές του καθώς κανείς δεν μπορεί να μπει πλέον ανάμεσά τους, τελικά θα αποφασίσει να κάνει μια κουβέντα με τον θείο της γυναίκας του. «Ολοι θέλουν τον σασμό. Ειλικρινά πιστεύεις ότι τώρα που ήρθες εσύ, θα τα τινάξεις όλα στον αέρα;», θα τον ρωτήσει αρχικά ο γιος της Καλλιόπης και εκείνος θα του πει χωρίς δισταγμό πως ό,τι χτίζουν είναι πάνω σε σάπια θεμέλια. Ο Αστέρης δεν θα εγκαταλείψει την προσπάθειά του. «Υπάρχει ένα παιδί πλέον. Μας ενώνει η αγάπη μας γι’ αυτό. Αραγε ξέρεις τι πάει να πει αγάπη;», θα τον ρωτήσει και ο Αντρέας θα πει:

«Ξέρω τι πάει να πει τιμή». «Αν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση που θα βλάψει την οικογένειά μου, θα με βρεις μπροστά σου», θα τον προειδοποιήσει ο Αστέρης και ο Αντρέας θα απαντήσει: «Αυτό θέλω κι εγώ. Να αναμετρηθείς μαζί μου, μη λένε πως σε έφαγα μπαμπέσικα». «Δέξου την κατάσταση όπως είναι, αλλιώς πάρε δρόμο όσο είναι καιρός. Δεν θα ανεχτώ απειλές και εκφοβισμό από κανέναν», θα αντιγυρίσει ο Αστέρης στο τέλος πριν κλείσει με δύναμη την πόρτα πίσω του.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΗ – ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ