Σασμός: Η νέα εντολή θανάτου

94

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε νέα εντολή θανάτου.

Ενώ λοιπόν όλοι είναι άνω κάτω στην Άνω Ποριά, και περιμένουν την σπίθα που θα φέρει τον αιματοκύλισμα, ο Λευτέρης προσπαθεί να μάθει κι άλλα για το παρελθόν του Ευθύμη και προσεγγίζει τον πατέρα της Ρέας, ο οποίος του λέει κάποια πράγματα γι’ αυτόν και την κόρη του.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Όμως στο μεταξύ ο Ευθύμης του αναθέτει μια δουλειά: Nα περιμένει έξω απ’ το σπίτι τοy Σταματάκη και μόλις δει τον Τόλη να βγαίνει να τον σκοτώσει. Ο Λευτέρης δεν έχει άλλη επιλογή. Μαζί με τον Πάνο του στήνουν καρτέρι όμως παράλληλα ο Λευτέρης θα ενημερώσει τον Αντώνη.

Έτσι προλαβαίνει και με μια κίνηση ματ στέλνει τους ανθρώπους του να συλλάβουν τον Τόλη με μια αστεία δικαιολογία. Όσο κι αν ο ίδιος απορεί με αυτή την κίνηση ο αστυνόμος του σώζει ουσιαστικά τη ζωή αφού τουλάχιστον για ένα διάστημα στη φυλακή θα είναι ασφαλής.

Όλη αυτή η επιχείρηση όμως κάνει τον Ευθύμη να υποψιαστεί ότι κάποιοι παρακολουθούν τις κινήσεις του ή ακόμα χειρότερά, ότι ανάμεσα στους ανθρώπους του υπάρχει ένας προδότης πλέον η πίεση που δέχεται ο Τόλης για να αποκαλύψει τις κινήσεις του Κώστα είναι τρομερές και κανείς δεν ξέρει για πόσο ακόμα θα αντέχει να κρατάει το στόμα του κλειστό.

Η ίδια η Στέλλα τον παρακαλεί να πει την αλήθεια στον Αντώνη ο όποιος ανοίγει την καρδιά του στο Λευτέρη και του εξομολογείται μια ιστορία από το παρελθόν.

Την ιστορία που μοιράζεται με τον Ευθύμη και η οποία εξηγεί γιατί ένας τόσο επικίνδυνος άνθρωπος τον έχει βάλει στο στόχαστρο. Την ίδια στιγμή ο ίδιος ο Ευθύμης ψάχνοντας νέους συμμάχους προσπαθεί να εμπλέξει το Μανόλη τις παράνομες δουλειές του. Θα τα καταφέρει;

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ