Σασμός: Η πρώτη φωτογραφία Λάλου και Μπισμπίκη στα γυρίσματα

283

Στα επεισόδια του νέου κύκλου στο Σασμό, θα είναι ορκισμένοι εχθροί, ωστόσο στην νέα ανάρτηση του Δημήτρη Λάλου στο Instagram από τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς, Μαθιός Σταματάκης και Ανδρέας Βρουλάκης, τον οποίο υποδύεται ο Βασίλης Μπισμπίκης, ποζάρουν μαζί στην πρώτη κοινή τους φωτογραφία.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την μεγάλη πρεμιέρα στο Σασμό, και όπως όλα δείχνουν οι αγαπημένοι μας ήρωες συνεχίζουν ακατάπαυστα τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων της σειράς, τα οποία είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα μας καθηλώσουν!

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Η φωτογραφία Λάλου και Μπισμπίκη στον Σασμό

Οι δύο καταξιωμένοι ηθοποιοί, υποδύονται στη σειρά δύο εχθρούς, καθώς ο Βασίλης Μπισμπίκης εισβάλει στον Σασμό ως Ανδρέας Βρουλάκης, η παρουσία του οποίου προξενεί ταραχές και προβλήματα στην Άνω Ποριά.

Η δίψα του για αίμα και εκδίκηση θα δημιουργήσει πλήθος προβλημάτων και στις δύο οικογένειες, στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες, και δεν θα αργήσει να πιαστεί στα χέρια με αρκετό κόσμο.

Για την πρεμιέρα δεν έχει δοθεί ακόμα επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο ο ALPHA έχει αποφασίσει το πρώτο επεισόδιο να το απολαύσουμε τη Δευτέρα 25 Σεπτέμβρη και υπάρχει πιθανότητα να είναι… διπλό!

Σύμφωνα βέβαια με τα spoiler, στην Άνω Ποριά θα του χτυπήσει την πόρτα ο έρωτας, καθώς δεν θα αργήσει η στιγμή που μία μοιραία γνωριμία θα αποτελέσει μεγάλο κεφάλαιο για την ζωή του, την οποία θα αλλάξει ριζικά.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ