Σασμός: Η στιγμή που η Καλλιόπη συνειδητοποιεί ότι έχει δύο γιους… φονιάδες

306

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha.

Μετά τη δολοφονία του Πετρή Βρουλάκη από τον Αστέρη Σταματάκη όλα αλλάζουν.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, ο Αστέρης αναζητά τον Πέτρο για να εξηγηθούν, σε μια συνάντηση που μπορεί να γίνει το χειρότερο, την ίδια στιγμή που όλο το υπόλοιπο χωριό γιορτάζει τον γάμο της Θοδώρας. Η είδηση της δολοφονίας του Πέτρου πέφτει σαν βόμβα στο χωριό, διαλύοντας την οικογένειά του. Ο Αστέρης έχει εξαφανιστεί, όπως και ο μοναδικός μάρτυρας του φονικού. Η Θοδώρα βλέπει ένα άλλο, διαφορετικό πρόσωπο του Γιώργη.

Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ ορκίζεται εκδίκηση για το θάνατο του αδελφού της. Η Καλλιόπη με τον Μαθιό μεθοδεύουν τη φυγάδευση του Αστέρη μακριά από την Κρήτη, πριν συλληφθεί από την αστυνομία. Η προσπάθεια της Στέλλας να δώσει ελαφρυντικά για το φονικό, θα φέρει ένταση στη σχέση της με τον Άγγελο. Ο Μαθιός βασανίζεται από τύψεις, την ίδια ώρα που η βεντέτα ετοιμάζεται να ξανανοίξει, και τα όπλα να βγουν απ’ τις θήκες τους.

Η Καλλιόπη παρόλο που έχει χάσει πολλούς στη ζωή της, ο πόνος για τον θάνατο του άνδρα της μοιάζει να είναι ένα τίποτα μπροστά στον πόνο που νιώθει όταν συνειδητοποιεί ότι έχει γεννήσει δύο γιους που και οι δύο έγιναν φονιάδες. Ο ένας επειδή αγάπησε πολύ και ο άλλος χωρίς πραγματικά να το θέλει. Η συνειδητοποίηση θα είναι δύσκολη και η Καλλιόπη θα βιώσει τον απόλυτο πόνο, όμως, θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τα παιδιά της που για εκείνη είναι πάνω απ΄όλα και θα έδινε και τη ζωή της την ίδια.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ