Σασμός: Η Θοδώρα μένει καθηλωμένη για μήνες στο κρεβάτι

987

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως η Θοδώρα μένει καθηλωμένη για μήνες στο κρεβάτι.

Σκληρή θα είναι η μοίρα για την Θοδώρα η οποία βρίσκεται ένα βήμα πριν την απόλυτη ευτυχία. Στο πλευρό του Γιώργου έχει βρει τον άνθρωπο που έψαχνε, έναν άντρα που την αγάπησε πραγματικά πραγματικά γι’ αυτό που είναι και μαζί κατάφεραν να ξεπεράσουν τα πολλά εμπόδια που βρέθηκαν στο δρόμο τους.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Η εγκυμοσύνη της που ήρθε τελείως απροσδόκητα ήταν ένα μικρό θαύμα. Όμως η ζωή είχε πάλι άλλα σχέδια. Ένας οξύς πόνος που συνοδεύεται από αιμορραγία την στέλνει στο νοσοκομείο και εκεί οι γιατροί δεν αργούν να βγάλουν την διάγνωση.

Η αποκόλληση πλακούντα την αναγκάζει να μείνει καθηλωμένη στο κρεβάτι για τους υπόλοιπους μήνες πριν γεννηθεί το παιδί. Η Θοδώρα απογοητεύεται όμως ο Γιώργος της δίνει κουράγιο.

Ο Μανώλης, η μητέρα της και οι πιο δικοί της άνθρωποι δεν την αφήνουν στιγμή μόνη και στην αρχή όλα κυλούν ομαλά και φαίνεται πως ο μεγάλος κίνδυνος έχεις ξεπεραστεί.

Όμως τελικά η Θοδώρα θα σταθεί για άλλη μια φορά τρομερά άτυχη. Το παιδί που έχει μέσα της δεν είναι γραφτό να γεννηθεί και η αποβολή τη συντρίβει. Μετά και από αυτό το σοκ θα είναι πολύ δύσκολο να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ