Σασμός – Η Τζένη τα ισοπεδώνει όλα: «Είμαι 2 μηνών έγκυος»

148

Τα όρια ξεπερνάει η Τζένη, απόψε(26/1), στη σειρά Σασμός.

Ο Νικηφόρος την προσεγγίζει και της εκμυστηρεύεται πως είναι πολύ σημαντική για εκείνον και πως πρέπει να παραμείνουν αγαπημένοι.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Πάνω σε μια στιγμή αδυναμίας, η Τζένη κάνει το λάθος και του αποκαλύπτει πως είναι έγκυος και -μάλιστα- δύο μηνών. Ο Νικηφόρος την κοιτάζει άναυδος, μη μπορώντας να αντιδράσει με όσα ακούει.

Ένα μωρό έρχεται την πιο λάθος στιγμή και μόνο κακό μπορεί να κάνει στους δύο νέους. Ο Νικηφόρος, μετά από αυτή την αποκάλυψη, θα χάσει το μυαλό του… Η Βασιλική και ο Μαθιός θα συμπαρασταθούν στους δύο νέους, με την Τζένη να τυλίγεται σε ένα ψέμα που η ίδια κατασκευάζει απόψε (26/1), στη σειρά Σασμός.

Στο μεταξύ, ο Ευθύμης ζητά από το Μαθιό τα χρωστούμενα του Στεφανή. Η Καλλιόπη μαθαίνει για τον καυγά του Αστέρη με τον Σταύρο και τη ζώνουν τα φίδια. Η Αργυρώ παλεύει αν πρέπει να πει την αλήθεια στον Αστέρη για τον Πετρή. Η Μαρίνα δέχεται ν’ ακολουθήσει τον Αντώνη στην Αθήνα.

Ο Παύλος και η Αιμιλία έρχονται κοντά μετά την αποκάλυψη του Ευθύμη. Η Άννα φέρνει οικογενειακό κλίμα στο σπίτι του Λευτέρη και της Θοδώρας, ενώ ο Παντελής προσπαθεί να καλύψει την απουσία της Άννας στο χωριό.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 62-63-64-65-66 ΑΠΟ 23 έως 27/1/23
Σασμός: Τα επεισόδια 62-63-64-65-66 της εβδομάδας που έρχεται από 23 έως 27/1/23

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ