Σασμός: Ηθοποιός της σειράς έγινε πρώτη φορά πατέρας και το ανακοίνωσε μέσω Facebook

308

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του βιώνει από το μεσημέρι της Τρίτης ο ηθοποιός.

Ο Σπύρος Σαραφιανός που υποδύεται τον πατέρα της Στέλλας (Ευγενία Σαμαρά) στη σειρά του Alpha «Σασμός», έγινε πατέρας για πρώτη φορά και το ανακοίνωσε μέσω Facebook.

«Ο άγγελος στη ζωή μας ήρθε σήμερα το μεσημέρι….ο γιός μας…καρδούλα μου τυχερή και ηλιοφώτιστη να είναι η ζωή σου..!!!» έγραψε ο Σπύρος Σαραφιανός στον προσωπικό του λογαριασμό, καλωσορίζοντας έτσι στη ζωή τον γιο του.

Ενάμιση μήνα πριν ο ίδιος είχε μιλήσει στην «Super Κατερίνα» και αναφερόμενος στο νέο μέλος της οικογένειάς του, είχε πει: «Έπεσε αυτό το επεισόδιο στον Σασμό με την εγκυμοσύνη της Στέλλας, που περιμένω το εγγονάκι μου, με την περίοδο που περιμένω το δικό μου παιδί. Τον Δεκέμβρη περιμένω το δικό μου παιδί. Για μένα είναι μεγάλη συγκίνηση, γιατί από τις 8 Δεκέμβρη θα αποκτήσουμε το παιδί μας. Οπότε όλη αυτή η εικόνα ήρθε στο μυαλό μου και με συγκίνησε. Είναι το πρώτο μας παιδάκι».

Σασμός – Τάσος Καμαριωτάκης (Σπύρος Σαραφιανός)

Συνταξιούχος καθηγητής. Ο πατέρας της Στέλλας. Καλόβολος, χιουμορίστας, του αρέσει να πειράζει με πλάγιο τρόπο την αυταρχική του σύζυγο, τη Σοφία, την οποία αγαπά. Φυσικά εκείνη έχει το πάνω χέρι και τον καταπιέζει, αλλά ο Τάσος έχει τον τρόπο του να το προσπερνάει. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην κόρη του Στέλλα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ