Σασμός: Κι όμως, ο “Μανόλης” έπαιξε στις “Άγριες Μέλισσες” (φωτογραφία)

2117

Τον Στρατή Χατζησταματίου τον γνωρίσαμε ευρέως τη φετινή σεζόν μέσα από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός».

Εκεί υποδυόμενος τον Μανόλη έχει έρθει στο επίκεντρο, καθώς, παρότι είδε ότι ο δολοφόνος του Στεφανή είναι ο Μαθιός δεν το έχει αποκαλύψει σε κανέναν.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε ή δεν θυμάστε ωστόσο είναι πως ο 24χρονος ηθοποιός έπαιξε και στις «Άγριες Μέλισσες». Πιο συγκεκριμένα σε ένα από τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, ο Στρατής Χατζησταματίου υποδύθηκε τον Δούκα Σεβαστό σε νεαρή ηλικία.

«Με κάλεσε η casting director του «Σασμού», η Μιράντα Ρωσταντή. Με είχε επιλέξει παλιότερα στις «Άγριες Μέλισσες», για να υποδυθώ τον Δούκα Σεβαστό σε μικρή ηλικία. Έτσι, όταν αποφασίστηκε να γίνει ο «Σασμός», με κάλεσε ξανά για δοκιμαστικό και, μετά από διάφορες οντισιόν, πήρα το ρόλο του Μανόλη» είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Στρατής Χατζησταματίου, σχετικά με το πώς πήρε τον ρόλο του Μανόλη στον «Σασμό».

Σχετικά με το πώς ασχολήθηκε με την υποκριτική ο νεαρός ηθοποιός είχε πει στο περιοδικό «7 Μέρες Tv»: «Το 2015 πέρασα στη Νομική Σχολή Αθηνών. Αν και χρωστάω ακόμη δύο μαθήματα για να πάρω το πτυχίο μου, έχω αποφασίσει να την τελειώσω. Στην πραγματικότητα, όμως, από το γυμνάσιο ήδη ήταν ξεκάθαρο στο μυαλό μου ότι θα ασχολιόμουν με την υποκριτική, καθώς συμμετείχα στις θεατρικές ομάδες του σχολείου. Έτσι, κατά τη διάρκεια της φοίτησής μου στη Νομική έδωσα στη Δραματική Σχολή του Εθνικού, στην οποία κάθε χρόνο εισάγονται 16 φοιτητές –οκτώ αγόρια και οκτώ κορίτσια–, ενώ δίνουν πάνω από 800 παιδιά. Η φοίτηση είναι τριετής, με 12ωρα μαθήματα, το πρόγραμμα απαιτητικό, αλλά από το Εθνικό βγαίνεις ένας άλλος άνθρωπος, όχι μόνο όσον αφορά την τέχνη, αλλά και τη σκέψη σου για τη ζωή».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ