Σασμός: Μάνα καλύτερα στη φυλακή παρά με πατέρα τον Μαθιό

471

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα πει “μάνα καλύτερα στη φυλακή παρά με πατέρα τον Μαθιό”.

Βλέποντας την οργή του Νικηφόρου να παραμένει έντονη απέναντι στο πρόσωπο του Μαθιού, η Βασιλική, του αποκαλύπτει πως εκείνος είναι ο αληθινός του πατέρας και του ζητάει να τον συγχωρέσει. Ο Νικηφόρος, όμως της λέει ότι προτιμά να παραδοθεί παρά να τον έχεις στη ζωή του.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Μετά την πολύ δύσκολη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Μαθιός ώστε οι γιατροί να του σώσουν την ζωή, τώρα αναρρώνει στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση. Σε άλλο δωμάτιο του νοσοκομείο νοσηλεύεται εκτός κινδύνου η Βασιλική, που δέχεται την επίσκεψη του γιου της.

Ο Νικηφόρος λέει ότι μετάνιωσε όχι που πυροβόλησε τον Μαθιό αλλά που δεν είχε τα κότσια να τον αποτελειώσει. Η Βασιλική του ζητάει να τον συγχωρέσει, οπότε με κάποιον τρόπο να προχωρήσουν τη ζωή τους. Το μάτι του Νικηφόρου θολώνει.

Είναι έξαλλος και δεν το κρύβει. Τρομοκρατημένη η μητέρα του αποφασίζει να του αποκαλύψει το μεγάλο της μυστικό. Ότι ο Μαθιός είναι ο πραγματικός του πατέρας, κάτι που η ίδια έμαθε πριν από λίγο καιρό. Μόλις το ακούει ο Νικηφόρος, τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου.

Αντί τον νέο να τον καλμάρει κάπως ή να τον κάνει να σκεφτεί ψύχραιμα εκείνος κατηγορεί και τους δύο για συνωμοσία. Μάλιστα γυρίζει και της λέει ότι προτιμά να παραδοθεί για την απόπειρα δολοφονίας του Μαθιού και να πάει φυλακή παρά να τον αποδεχτεί για πατέρα του.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ