Σασμός: Μαρίνα και Αστέρης παίζουν θέατρο μπροστά στον Σταύρο (video)

157

Η μεγάλη αποκάλυψη θα γίνει σήμερα! Το θέατρο του Αστέρη θα λάβει κατά κάποιο τρόπο τέλος στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Σασμός καθώς η Μαρίνα θα τον αντικρίσει μπροστά της με τον Σταύρο να της τον συστήνει ως Χρήστο. Πως θα αντιδράσει η Μαρίνα ακούγοντάς τον;

Η Μαρίνα μαθαίνει το μεγάλο ψέμα του Αστέρη στον Σασμό

Κι ενώ ο Αστέρης ακούει συντετριμμένος τον Σταύρο να του λέει τα νέα για την Αργυρώ, έχει μια συνάντηση που θα τον στριμώξει ακόμα περισσότερο… Ο Σταύρος μοιράζεται με τον φίλο του Χρήστο (Αστέρη) τις σκέψεις του και τις ανησυχίες του για την εξέλιξη της υγείας της Αργυρώς. Δίχως να το περιμένουν όμως, εμφανίζεται ξαφνικά η Μαρίνα με το μωρό και γνωρίζει τον φίλο του Σταύρου! Η ίδια δεν αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα καταπίνοντας λίγο τον θυμό της μετά από αυτή την φρικτή αποκάλυψη.

Σασμός | Ο Μαθιός αναφέρει στην Καλλιόπη πως ο Μανόλης γνωρίζει ποιος σκότωσε τον Στεφανή

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Σασμός | Ο Αστέρης έχει μια συνάντηση που θα τον “στριμώξει” ακόμα περισσότερο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Αυτό όμως δεν θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα καθώς την επόμενη κιόλας στιγμή θα πάει στο μαγαζί του και θα τον βάλει στην κυριολεξία στην θέση του. Μαρίνα και Αστέρης έρχονται για ακόμα μια φορά αντιμέτωποι στην σειρά Σασμός και αυτή την φορά οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες. Η συνέχεια απόψε το βράδυ στις οθόνες μας….

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ