Σασμός: Μειώνονται τα επεισόδια της σειράς

275

Mε λιγότερα επεισόδια εβδομαδιαίως οδεύουμε στο τέλος της φετινής σεζόν για τον “Σασμό” τη σειρά, που έχει καταφέρει φέτος να ανεβάσει ψηλά τον πήχη της μυθοπλασίας στην ελληνική τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, από αυτήν την εβδομάδα και εφόσον ολοκληρώθηκαν τα παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου που προέβαλε αποκλειστικά ο Alpha στο πλαίσιο του UEFA Nations League δεν θα μεταδοθούν πέντε επεισόδια αλλά τέσσερα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έχει την Παρασκευή “Σασμό”.

Αντιθέτως, τα “Ψέματα” θα έχουν ένα διπλό χορταστικό επεισόδιο, όπως θα συμβαίνει από εδώ και εμπρός μέχρι να ολοκληρωθεί η σειρά κάπου στα μέσα Ιουλίου.

Όσο για τον “Σασμό”, όσο πλησιάζουμε στο μεγάλο φινάλε του α’ κύκλου τα επεισόδια μειώνονται ακόμα περισσότερο. Αυτό σημαίνει ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα παιχτούν τρία, δηλαδή την Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη, ενώ την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου που είναι και η τελευταία εβδομάδα προβολής της σειράς, τα επεισόδια θα είναι πάλι μειωμένα χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί αν θα είναι δυο ή τρία.

Αν υποθέσει κανείς ότι η σειρά πάντως ολοκληρώνεται στο 170 επεισόδιο για φέτος, τότε θα δούμε μόνο δυο και η σειρά θα ανανεώσει το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για του χρόνου.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ