Αρχική SLIDER Σασμός: Ο αγνώριστος Μαθιός που αποκτά 3 νέους εχθρούς στον β’ κύκλο!

Σασμός: Ο αγνώριστος Μαθιός που αποκτά 3 νέους εχθρούς στον β’ κύκλο!

319

Εξελίξεις στον Σασμό με την σειρά να είναι άκρως επιτυχημένη, αλλά ετοιμάζεται για να ανέβει ακόμα πιο ψηλά στην εκτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

Ένα ζευγάρι που τα τηλεθεατόπουλα περιμένουν πως και πως να βρει τον δρόμο του είναι ο Αντώνης και η Μαρίνα.

Ο αγνώριστος Μαθιός που αποκτά 3 νέους εχθρούς στον β’ κύκλο!
Πίσω στο χρόνο όταν ξεκινούσε την καριέρα του ως ηθοποιός και οι νέες εξελίξεις στην σειρά. Ο Μαθιός δεν θα είναι καθόλου ήσυχος .

Ο Δημήτρης Λάλος αν και πολυάσχολος φέτος λόγω της συμμετοχής του στον Σασμό και την παράστασή του στο θέατρο, βρίσκει πάντα χρόνο να έχει επαφή με τους διαδικτυακούς του θαυμαστές. Για να είμαστε ακριβείς δεν χάνει δικό τους post και πάντα είναι alert για να τους ευχαριστεί για τις αναρτήσεις τους και τα καλά τους λόγια. Και εκείνοι έχουν αποδειχθεί πολύ καλοί ερευνητές και ανακαλύπτουν πράγματα για το δικό του παρελθόν τα οποία είχε λησμονήσει. Σε ένα τέτοιο στιγμιότυπο βλέπουμε τον Δημήτρη Λάλο αγνώριστο πριν 8 χρόνια. Το ίδιο αγνώριστο ωστόσο θα το δούμε και στον δεύτερο κύκλο της σειράς ο οποίος ξεκινά από τον Σεπτέμβριο.

Ο αισθηματίας Δημήτρης

Ο ηθοποιός μπορεί να είναι νεοφερμένος στην τηλεόραση, αλλά έχει κάνει αρκετές συνεργασίες στο παρελθόν στον κινηματογράφο, ο οποίος παραμένει το μεγάλο του πάθος. Μία τέτοια ταινία ήταν και οι Αισθηματίες το 2014 όπου ο ηθοποιός είναι πραγματικά αγνώριστος. Με πιο κοντά τα μαλλιά του, χωρίς μούσι και αρκετά αδυνατισμένος. Την φωτογραφία την δημοσίευσαν σε κάποιο από τα fun club του και εκείνος φρόντισε αμέσως να κάνει το repost.

Μάινας, Φέστα και Γεροντιδάκης. Όλοι εναντίον του Μαθιού

Ο δεύτερος κύκλος του Σασμού, βρίσκει τον Δημήτρη Λάλο και τον Μαθιό του με μεγάλες αλλαγές. Οι νέοι ηθοποιοί οι οποίοι έρχονται στην σειρά από τον Σεπτέμβριο φέρνουν και μεγάλους μπελάδες σε εκείνον. Καταρχάς ο Παύλος Βρουλάκης (Στέλιος Μάινας) δεν θα ησυχάσει αν δεν πάρει εκδίκηση για όσα έχουν γίνει στο παρελθόν και για την τωρινή δολοφονία του Άγγελου και τον βάζει στο στόχαστρο, όπως και την μητέρα του Καλλιόπη με την οποία έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς. Η Καλλιόπη μάλιστα μέσα στην απόγνωση για να σώσει τον γιο της, θα πει ότι εκείνη σκότωσε τον Άγγελο, αλλά κανείς δεν θα την πιστέψει.

Ο δεύτερος άνθρωπος που θα παίξει ρόλο καταλυτικό είναι ο νέος αστυνόμος, τον οποίο θα υποδυθεί ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Θα τον υποψιαστεί από την πρώτη στιγμή και θα αρχίσει να ψάχνει εκ νέου την υπόθεση του Στεφανή. Για την ζωή του Στεφανή ωστόσο θα έχουμε και νέες αποκαλύψεις, οι οποίες θα περιπλέξουν την ιστορία μας.

Τρίτος κίνδυνος για τον Μαθιό είναι η εισαγγελέας την οποία θα υποδυθεί η ηθοποιός Γιώτα Φέστα, η οποία επιστρέφει στη τηλεόραση μετά τη απουσία πολλών χρόνων. Είναι η πρώην σύζυγος του Παύλου Βρουλάκη, η οποία τον θεωρούσε και εκείνη όχι μόνο χαμένο, αλλά και νεκρό. Έχει ξαναφτιάξει την ζωή της και η επιστροφή του, θα αλλάξει τα δεδομένα. Ωστόσο εκείνη θα εμπλακεί όχι μόνο στην υπόθεση του Μαθιού αλλά και ενός γνωστού κακοποιού τον οποίο θα υποδυθεί ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Προσθέστε επίσης και τα βάσανα που θα έχει με την Βασιλική. Μετά τον γάμο της που χάλασε, τώρα τον υποψιάζετε για πολλά πράγματα τα οποία ούτε και μπορούσε να διανοηθεί. Θα ζήσουμε μεταξύ τους και έναν προσωρινό χωρισμό.

Πηγή: Queen.gr

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας