Σασμός: Ο Ανδρέας βάζει στόχο τον μικρό Πετράκη

381

Ο εφιάλτης της Καλλιόπης παίρνει σάρκα και οστά όπως είδαμε και στο νέο πολυαναμενόμενο trailer του Σασμού, καθώς τόσο ο Αστέρης όσο και ο Πετράκης, βρίσκονται στο επίκεντρο του μίσους του Ανδρέα.

Τα γεγονότα που πληροφορείται κατά την άφιξή του στην Άνω Ποριά, τον βγάζουν εκτός εαυτού, με αποκορύφωμα την ύπαρξη ενός παιδιού, του οποίου ο πατέρας είναι Σταματάκης, ο οποίος ευθύνεται – τουλάχιστον στο δικό του μυαλό – για θάνατο Βρουλάκη.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Ανδρέας βάζει στόχο τον μικρό Πετράκη στον Σασμό

Και μόνο στην ιδέα ότι η οικογένειά του, με τις ευχές του Παύλου, κανονίζει να κάνει σασμό με τους Σταματάκηδες, τον γεμίζει θυμό και οργή, κάτι που στο trailer διακρίνουμε ξεκάθαρα, σε μία έντονη κουβέντα με τον Παύλο.

Έχοντας κατανοήσει και ο Παύλος τα δικά του λάθη που έκανε στην αρχή, προσπαθεί να πείσει τον Ανδρέα ότι ο ερχομός του Πετράκη τα άλλαξε όλα, και πως αυτή είναι η ελπίδα που έχουν προκειμένου να μπει ένα τέλος σε αυτή την βεντέτα, που έχει αιματοβάψει το χωριό τόσα χρόνια.

Στο άκουσμα όλων αυτών ο Ανδρέας ξεσπά, κυρίως όταν ο Παύλος του λέει πως ο Πετράκης είναι μισός Βρουλάκης. «Σταματάκης είναι, είναι γέννημα φονιά», ουρλιάζει απαντώντας του. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει…Όλοι διατρέχουν κίνδυνο.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ