Σασμός: Ο Αστέρης βρίσκει την Βασιλική

847

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Αστέρης βρίσκει την Βασιλική.

Μετά την καυτή ερωτική νύχτα που πέρασε ο Μαθιός με την Βασιλική, ενώ ο πρώτος ξεκίνησε να αποκτά ελπίδες ότι ο γάμος τους θα σωθεί, η Βασιλική του δίνει την χαριστική βολή. Από την μία, ζητάει από την Στέλλα να παγώσει τις διαδικασίες του διαζυγίου, κάτι που φυσικά είναι ενθαρρυντικό.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Από την άλλη όμως, το αμέσως επόμενο πρωί της… καυτής νύχτας, βάζει 2-3 ρούχα σε μία βαλίτσα και εξαφανίζεται. Επικοινωνεί μόνο με την Αργυρώ για να της πει ψέματα ότι είναι άρρωστη και δεν θα πάει στην δουλειά και με τον Νικηφόρο, όπου του ζητάει χρόνο και του λέει πως αν χρειαστεί κάτι, μπορούν να μιλούν τηλεφωνικά.

Ο Μαθιός κινεί γη και ουρανό για να βρει την Βασιλική αλλά μάταια. Φαίνεται όμως πως στα επόμενα επεισόδια η Βασιλική βρίσκεται και μάλιστα από τον Αστέρη. Ο Αστέρης, μόλις εντοπίσει την Βασιλική ζητάει εξηγήσεις.

Θέλει να μάθει τι ήταν αυτό που την έκανε να εξαφανιστεί έτσι και να σκορπίσει την αγωνία στους δικούς της ανθρώπους. Η Βασιλική του εκμυστηρεύεται, πως είναι μπερδεμένη σχετικά με τον Μαθιό. Πως το μυαλό της λέει να μείνει μακριά του αλλά η καρδιά της τον αποζητά. Ήθελε να πάρει χρόνο να ηρεμήσει.

Μάλιστα, ζητάει από τον Αστέρη, να μην αποκαλύψει σε κανέναν ότι συναντήθηκαν. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε αν ο μικρός Σταματάκης, σεβαστεί την επιθυμία της ή θα είναι αυτός που θα αποκαλύψει στον Μαθιό, που βρίσκεται η γυναίκα της ζωής του.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ