Σασμός: Ο χαρακτήρας της Εύας είναι πιο σκοτεινός από του Ευθύμη

279

Η τρίτη χρονιά του «Σασμού» φαίνεται πως θα είναι εκρηκτική, με τον Alpha να παρουσιάζει ένα νέο πρόσωπο που θα μείνει αξέχαστο στην ιστορία της σειράς. …

Σασμός: …

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Πρόκειται για την Εύα, μια γυναίκα που έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο των χαρακτήρων του «Σασμού» στην τρίτη σεζόν. Προσωπικότητα δυναμική και αποφασιστική, η Εύα είναι η αδελφή του Ευθύμη Φαρμάκη και λαμπρή επαγγελματίας που γνωρίζει πώς να κατακτά αυτό που επιθυμεί.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά της Εύας είναι η διπροσωπία. Από τη μία πλευρά, προβάλλει την εικόνα μιας ευγενικής, μειλίχιας κοπέλας, άψογης επαγγελματία που γρήγορα κερδίζει την αγάπη όλων. Όμως, κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό – την επιθυμία της για εκδίκηση, καθώς η ανάγκη αυτή την οδήγησε στην Άνω Ποριά. Πλέον στόχος και νόημα της ζωής της είναι να εκδικηθεί για τον τραγικό θάνατο του αδελφού της.

 

Η Εύα είναι η μικρότερη αδελφή του Ευθύμη Φαρμάκη. Οι γονείς τους απεβίωσαν, τον Ευθύμη τον ανέλαβε ένας θείος τους από την Κρήτη, ενώ η Εύα υιοθετείται από μια πλούσια οικογένεια Ελλήνων στο εξωτερικό. Την αγάπησαν, τη μεγάλωσαν με όλες τις ανέσεις και την υποστήριξαν στις σπουδές της.

Η Εύα είναι αρχιτέκτονας και η ζωή της είχε μια άλλη πορεία μέχρι πρόσφατα. Μετά τον τραγικό θάνατο του αδελφού της, αποφασίζει να κλείσει τις επαγγελματικές της υποθέσεις και να μετακομίσει στο νησί. Ο λόγος που την οδηγεί στην Κρήτη είναι η ανάγκη για εκδίκηση, καθώς θέλει να ανακαλύψει και να εκδικηθεί αυτόν που σκότωσε τον αδελφό της. Συστήνεται ως μια επαγγελματίας που έρχεται για να ασχοληθεί με τον αγροτουρισμό, αγοράζοντας οικόπεδα με σκοπό να δημιουργήσει αγροκτήματα με πέτρινα σπίτια για τους επισκέπτες, παράλληλα σχεδιάζει την εκδίκησή της. Σύντομα η Εύα καταφέρνει να κερδίσει τη συμπάθεια όλων.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ