Σασμός – Ο Ήμελλος αποκαλύπτει: «Θα βγει στην επιφάνεια…»

735

Στην εκπομπή Happy Day, μίλησε το πρωί της Πέμπτης 14/9, ο αγαπημένος ηθοποιός Δημήτρης Ήμελλος ή αλλιώς Αντώνης, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πολλά από όσα θα δούμε στον τρίτο κύκλο του Σασμού, ο οποίος κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες.

Ο Αντώνης και η Μαρίνα, αγαπιούνται πολύ, όμως κάθε φορά περνούν από 40 κύματα για να είναι μαζί, και για να ξεπεράσουν το πλήθος προβλημάτων που τους περιτριγυρίζουν. Θα καταφέρουν να αντέξουν έως το τέλος;

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Δημήτρης Ήμελλος αποκαλύπτει για το Σασμό

«Η επιτυχία είναι πιο εύκολη από την διατήρησή της, και αυτή τη χρονιά νομίζω είναι πιο δύσκολο το στοίχημα», αναφέρει αρχικά ο αγαπημένος ηθοποιός σχετικά με την τρίτη σεζόν του Σασμού.

«Δε γίνεται χωρίς δοκιμασία, φανταστείτε έναν κόσμο ρόδινο, θα πλήττουν όλοι. Θα υπάρχει λοιπόν ένα πρόβλημα που θα βγει στην επιφάνεια. Ο κόσμος με ταυτίζει με τον Αντώνη, καμιά φορά κι εγώ. Με μπερδεύω στον καθρέφτη με τον Αντώνη του Σασμού. Αυτό όμως συμβαίνει πάντα και είναι πολύ ευχάριστο. Τα παιδιά με συγκινούν.

Ένα παιδάκι με ρώτησε αν είμαι πραγματικός αστυνόμος και όταν του είπα όχι, ένιωσα να απογοητεύεται. Μετά με ρώταγε αν είμαι πραγματικό ζευγάρι με τη Μαρίνα και όταν του είπα πάλι όχι, απογοητεύτηκε επίσης. Πήγα να το σώσω και του είπα ότι όταν φιλιόμαστε νιώθουμε πραγματική αγάπη. Με ρώτησαν αν ο Αστέρης με την Αργυρώ είναι ψεύτικο ζευγάρι. Ντράπηκα και του είπα ότι αυτοί είναι πραγματικό ζευγάρι», συμπληρώνει.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ