Σασμός: Ο σπαρακτικός θρήνος της Βασιλικής ανατριχιάζει

624

Ο θρήνος και η οργή της Βασιλικής θα κόψουν την ανάσα, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς “Σασμός”. Η πρωταγωνίστρια μαθαίνει τα νέα και τρέχει στο νοσοκομείο, όπου βρίσκεται ο Νικηφόρος και ο Μαθιός.

Ο γιος της έχει λυγίσει στα χέρια του Μαθιού, ο οποίος προσπαθεί να παρηγορήσει την οικογένεια, με κάθε τρόπο. Στο πρόσωπό του διαγράφεται μία πολύ σκληρή στάση, ουδέτερη, αυστηρή.

Ο Μαθιός υπόσχεται στον Νικηφόρο πως θα γίνει αυτός ο πατέρας του. Θα γίνει το στήριγμά του, θα φροντίσει να μη του λείψει τίποτα. Ο Νικηφόρος γαντζώνεται πάνω του και βρίσκει την ανασφάλεια που αναζητά, μετά τον φρικτό χαμό…

Η αποκάλυψη
Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Αμούτζας, ο Νικηφόρος θα μάθει τελευταίος τον πραγματικό δολοφόνο του πατέρα του. Ενώ όλοι γνωρίζουν την πικρή αλήθεια, ο νεαρός πρωταγωνιστής ενημερώνεται αργότερα και παίρνει την δική του εκδίκηση.

Σασμός: Ο Νικηφόρος αποκαλύπτει τις εξελίξεις μετά τη δολοφονία του Στεφανή

Οι πρώτοι ύποπτοι θα είναι ο Πέτρος και ο Κώστας, οι δύο άνθρωποι με τους οποίους ο Στεφανής δεν είχε άριστες σχέσεις. Ο παράνομος δεσμός του με την Άσπα φανερώνεται, με τον Κώστα να μπαίνει στη λίστα των υπόπτων.

ην ίδια στιγμή, ο Πέτρος βρίσκεται στο τμήμα, δίνοντας κατάθεση για έναν φόνο που δεν διέπραξε. Στο πλευρό του βρίσκεται η αδελφή του, η Αργυρώ, η οποία ξεκαθαρίζει πως ο Πέτρος ήταν μαζί της την ημέρα του φονικού.

Όλα ανατρέπονται μέσα σε μια στιγμή. Η Βασιλική φοράει το μαύρο της φόρεμα και θρηνεί στην αγκαλιά του Μαθιού… Η ψυχή όλων είναι τσακισμένη και η Καλλιόπη φωνάζει για εκδίκηση. Ο θρήνος της Βασιλικής θα ακουστεί σε όλη την Κρήτη και ο Σασμός θα αργήσει να φανεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ