Σασμός: Ο τσακωμός Στεφανή και Πέτρου λίγο πριν το τέλος (ΒΙΝΤΕΟ)

360

Ένας καυγάς πριν το τέλος, θα σταθεί η αφορμή για να κατηγορηθούν οι Βρουλάκηδες. Μία κρυφή συνάντηση, στην γνωστή καντίνα της Άσπας κι ένας άγριος τσακωμός θα σημάνουν το τέλος για τον πρωταγωνιστή. Ο Στεφανής και ο Πέτρος θα πιαστούν στα χέρια, με αποτέλεσμα ο πολυπόθητος σασμός να απομακρύνεται όλο και περισσότερο.

Ο Στεφανής πίνει το τσιπουράκι του με τον μεζέ. Αμέσως, ζητάει να πληρώσει με κάρτα, και πηγαίνει πίσω από την καντίνα για να αγκαλιάσει την αγαπημένη του Άσπα. Της δείχνει πως της έχει αγοράσει εσώρουχα και πως ανυπομονεί να την δει να τα φοράει.

Ο έρωτάς τους φουντώνει. Όλα αυτά, πριν έρθει ο Πέτρος και “χαλάσει” τη ρομαντική αυτή στιγμή. Ειρωνικά, θα ρωτήσει τον Στεφανή που χάλασε τα λεφτά από τα χωράφια που θα πωλούσε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Εκείνος θα εξοργιστεί και θα πιαστούν στα χέρια. Στεφανής και Πέτρος, Σταματάκης και Βρουλάκης πιάνονται στα χέρια, για μία τελευταία φορά, στη σειρά Σασμός. Το τέλος πλησιάζει και για τους δύο, με διαφορετικό τρόπο.

Οι συνέπειες του καυγά
Για να τους χωρίσει, θα μπει στη μέση ο σύζυγος της Άσπας. Ο Πέτρος θα του φωνάξει μπροστά σε όλους “κρίμα τα παντελόνια που φοράς”, με τις δύο πλευρές να βγαίνουν εκτός εαυτού.

Μάρτυρες σε αυτόν τον καυγά, θα είναι αρκετοί. Αρκετοί που θα σπεύσουν να αναφέρουν το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα. Έτσι, ο πρώτος ύποπτος για το φρικτό φονικό, θα είναι ο Πέτρος Βρουλάκης.

Μετά από το σκηνικό αυτό, ο Στεφανής παίρνει τον Νικηφόρο και τον Μανώλη και πηγαίνουν στο βουνό. Εκεί είναι που θα αφήσει την τελευταία του πνοή, με το χώμα να βάφεται με αίμα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ