Σασμός: Ο Βασίλης Μπισμπίκης έδωσε spoiler «μεγατόνων» – Η φωτογραφία με το όπλο στο χέρι σημαδεύοντας τον…

573

Δεύτερη μέρα γυρισμάτων για τον ηθοποιό και άλλη μία εικόνα, προδίδοντας πως κάτι πολύ κακό πρόκειται να συμβεί και ίσως κάποιος πεθάνει εξαιτίας του.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης ξεκίνησε χθες, Δευτέρα 21/8, τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο της σειράς του ALPHA, Σασμός, και την Τρίτη 22/8 ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram άλλη μία εικόνα του, προδίδοντας πως κάτι πολύ κακό πρόκειται να συμβεί και ίσως κάποιος πεθάνει εξαιτίας του.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Κι αυτό γιατί στην φωτογραφία που ανέβασε απεικονίζεται ο ίδιος με όπλο στο χέρι σημαδεύοντας κάποιον, ο οποίος δεν συμπεριλαμβάνεται στο κάδρο. Δίπλα του βρίσκεται ο τηλεοπτικός του αδερφός, Τηλέμαχος, αλλά και ένας ακόμη άντρας. Και οι τρεις είναι μαυροφορεμένοι

Η φωτογραφία – spoiler του Βασίλη Μπισμπίκη από τα γυρίσματα του Σασμού

Η γυναίκα που ”εισβάλλει” στη σειρά μαζί του
Εκτός από το όνομα του Βασίλη Μπισμπίκη θα έχουμε και άλλα ονόματα, που θα μας απασχολήσουν, όπως είναι η σύζυγος στη ζωή του Μαθιού, Έλενα Μαυρίδου.

Αποχωρούν οι:
O Δημήτρης Αλεξανδρής, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Γιώργος Χριστοδούλου, Γιώργος Τριανταφυλλίδης και ο Στέλιος Μάινας.

Εισβάλλουν οι:
O Βασίλης Μπισμπίκης και η Έλενα Μαυρίδου, που θα κάνει την αδερφή του Φαρμάκη.

Παραμένουν οι:
Δημήτρης Ημέλλος, Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Μαρία Τζομπανάκη, Γιώργος Αμούτζας, Δημήτρης Λάλος, Ευγενία Σαμαρά, Δανάη Παππά, Μαρία Πρωτόπαππα, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Μιχάλης Αεράκης, Όλγα Δαμάνη, Στάθης Μαντζώρος, Αλίνα Κωτσοβούλου κι όλο το βασικό καστ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ