Σασμός: Ορφέας Αυγουστίδης και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μιλούν για τη νέα σεζόν

287

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη οι αγαπημένοι μας τηλεοπτικοί ήρωες Αστέρης και Αργυρώ, βρέθηκαν στην εκπομπή Super Κατερίνα όπου μίλησαν για το νέο κύκλο της σειράς «Σασμός».

Οι ανατροπές πολλές, ενώ η βεντέτα συνεχίζεται…

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Όπως είπαν οι δυο ηθοποιοί ο γάμος που είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του προηγούμενου κύκλου, δεν θα ολοκληρωθεί καθώς ένα τηλεφώνημα θα τον διακόψει. Από την άλλη όμως είπαν ότι οι δυο ήρωες, ο Αστέρης και η Αργυρώ θα κάνουν άλλη μια απόπειρα για να παντρευτούν. «Οι δύο χαρακτήρες, ωστόσο, θα διεκδικήσουν» αυτό το μαζί. «Θα κάνουν μία απόπειρα να ξανασμίξουν αλλά αργότερα».

Ο Ορφέας Αυγουστίδης είπε ότι γενικά θα υπάρχουν ανατροπές στη συνέχεια της σειράς «Σασμός», ενώ οι ήρωες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις επιλογές τους, τις πράξεις τους. «Το πώς θα το χειριστούν είναι αυτό που έχει ενδιαφέρον και όχι ακριβώς αυτό που γίνεται» είπε θέλοντας να αποφύγει να προδώσει σημαντικές λεπτομέρειες για την εξέλιξη της σειράς. Ενώ η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη συμπλήρωσε ότι θα συνεχιστεί η βεντέτα.

Επίσης μίλησαν για το σημαντικά μαθήματα που έχουν πάρει από τους ήρωες της σειράς, τους ανθρώπους που έχουν δύναμη και παλεύουν ξεπερνώντας κάθε απώλεια ή πρόβλημα με το πάθος τους για ζωή. Ενώ αναφέρθηκαν και στις πιο δύσκολες σκηνές της σειράς για εκείνους, που τους έχουν αγχώσει δημιουργικά. Μάλιστα η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είπε ότι για εκείνη ήταν «η σκηνή με την αποκάλυψη σε σχέση με το νεφρό, όπου οι δύο ήρωες κάνουν για πρώτη φορά έρωτα, μετά από καιρό κι ύστερα από όλα αυτά που έχουν περάσει. Και η σκηνή όπου η Αργυρώ αποκαλύπτει στον Αστέρη ότι το παιδί είναι δικό του».

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ