Σασμός: Πανικός στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο Μαθιός

2349

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε έναν πανικό στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο Μαθιός.

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς «Σασμός», καθώς ο Αντρέας Βρουλάκης επιστρέφει στην Άνω Ποριά και φέρνει τα πάνω κάτω αλλάζοντας τις ισορροπίες.

Ο Αντρέας, πρωτεξάδελφος του Παύλου, επιστρέφει στον τόπο καταγωγής του έχοντας στο μυαλό του την εκδίκηση. Μάλιστα είναι διατεθειμένος να προκαλέσει τον πόνο χωρίς κανένα δισταγμό.

Στόχος του είναι βέβαια η οικογένεια των Σταματάκηδων, που θεωρεί υπεύθυνη για ότι κακό έχει γίνει στους Βρουλάκηδες. Την επιθυμία του για εκδίκηση βέβαια ενισχύουν τα νέα ότι η Αργυρώ έχει παιδί με τον Αστέρη, αλλά και η επιθυμία του ξαδέλφου του να φέρει τον σασμό.

Αρχικά, τη ώρα που ο Μαθιός βρίσκεται στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε από τον Νικηφόρο, πάει να τον επισκεφτεί ο Αντρέας με τον οποίο από μικροί βρισκόντουσαν σε κόντρα.

Όταν ο Μαθιός τον βλέπει μπροστά του τον ρωτά σοκαρισμένος «Τι δουλειά έχεις εδώ; Πότε γύρισες στην Κρήτη;». Ο Αντρέας Βρουλάκης όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Σασμός», με οργισμένο ύφος του ζητά να κόψουν τις επαφές με την οικογένεια του, ενώ προσβάλει εκείνον, την Καλλιόπη και τον Αστέρη.

Θολωμένος και εξοργισμένος ο Μαθιός με τα λόγια του, βάζει όλες του τις δυνάμεις σηκώνεται από το κρεβάτι και τον διώχνει από το δωμάτιο λέγοντας του να μην τον ξαναπλησιάσει.

Ο Αντρέας όμως συνεχίζει και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να πιαστούν στα χέρια. Ακούγοντας τον θόρυβο μια νοσοκόμα μπαίνει γρήγορα στο δωμάτιο και απειλεί τον Αντρέα ότι θα καλέσει την αστυνομία αν δεν φύγει. Εκείνος φεύγει, αλλά αυτό φαίνεται ότι είναι μόνο η αρχή…

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ