Σασμός – Πηνελόπη Τσιλίκα: Η πρώτη φωτογραφία της από τα γυρίσματα

302

Ο τελευταίος κύκλος της σειράς «Σασμός», που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό έρχεται και στα νέα επεισόδια θα δούμε να εισβάλλουν νέα πρόσωπα και ένα από αυτά θα είναι η Πηνελόπη Τσιλίκα.

Η γυναίκα με τα δύο πρόσωπα

Η Πηνελόπη Τσιλίκα θα υποδυθεί τη μικρότερη αδερφή του Ευθύμη Φαρμάκη, την Εύη Αβραμίδη, η οποία είναι αρχιτέκτονας. Τα δυο αδέλφια αναγκάστηκαν μετά τον θάνατο των γονιών τους να χωριστούν. Τον Ευθύμη τον πήρε ένας θείος του στην Κρήτη, ενώ η Εύη υιοθετήθηκε και αγαπήθηκε από μια πλούσια οικογένεια Ελλήνων που ζούσαν στο εξωτερικό

Μετά τον θάνατο του Ευθύμη αποφασίζει να πάει στην Άνω Ποριά για να βρει αυτόν που σκότωσε τον αδερφό της. Η Εύη παρουσιάζεται ως επαγγελματίας, που θέλει να ασχοληθεί με τον αγροτουρισμό. Σκοπεύει να αγοράζει οικόπεδα και να φτιάχνει αγροκτήματα με πέτρινα σπίτια, για επισκέπτες που θα κάνουν διακοπές, ενώ θα ασχολούνται ταυτόχρονα με αγροτικές εργασίες. Εγκαθίσταται στο χωριό και γίνεται συμπαθής σε όλους.

Η Εύη που υποδύεται η Πηνελόπη Τσιλίκα στη σειρά «Σασμός» είναι καλοδεχούμενη και αγαπητή από όλους, καθώς το πρόσωπο που βγάζει προς τα έξω είναι μιας συμπαθητικής, ευγενικής κοπέλας και καλής επαγγελματίας. Ο σκοπός της όμως είναι να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Ευθύμη.

Δείτε την πρώτη φωτογραφία της Πηνελόπης Τσιλίκα από τα γυρίσματα που έδωσε ο Alpha στη δημοσιότητα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv)

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ