Σασμός: Πονηρός θα αποδειχτεί ο Γεράσιμος που γίνεται ζευγάρι με την Στέλλα και θα την αποπροσανατολίσει… όμως εκείνη  θα…

505

Η δικηγόρος πάλι άτυχη στα προσωπικά της. Τι θα συμβεί στην τηλεοπτική σειρά, μετά την αποχώρηση του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου.

Η είδηση της παραίτησης του σκηνοθέτη της σειράς, Κώστα Κωστόπουλου, όπως είναι φυσικό, θορύβησε τους υπόλοιπους συντελεστές της σειράς και δημιούργησε απορίες για το μέλλον της σειράς.

Τίποτε ωστόσο δεν θα διαταράξει τα γυρίσματα, τα οποία θα συνεχίσουν κανονικά μέχρι το τέλος Ιουνίου, όπως μας διαβεβαίωσε η παραγωγή, με τους άλλους δύο σκηνοθέτες του Σασμού, τη Ζωή Φιλίππα και τον Γιάννη Σαμπάνη.

Σασμός: Η επίσημη ανακοίνωση του ALPHA μετά την παραίτηση του σκηνοθέτη

Βιασμός – Κώστας Κωστόπουλος: η Αθανασοπούλου λέει ψέματα

Στις εξελίξεις, έχουμε την αναμενόμενη σχέση της Στέλλας με τον Γεράσιμο, αλλά και την αναπάντεχη αποκάλυψη του μεγάλου του μυστικού για τον πατέρα του. Αλλά έχουμε και ονειροπόλους πρωταγωνιστές. Ο Αστέρης ονειρεύεται να κρατά τον μικρό Πέτρο στην αγκαλιά του, χωρίς να ξέρει πως είναι γιος του. Η καλύτερη σκηνή του Σασμού, είναι απόψε, έστω και ως όραμα.

Το trailer Σασμός | Πέμπτη 05/05/2022 – 21:00

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Η Στέλλα από την μία ατυχία στην άλλη

Πονηρός θα αποδειχτεί ο Γεράσιμος ο οποίος θέλει να αποφύγει την Στέλλα και την έρευνα που κάνει για να βρει τον γιο του, δηλαδή εκείνον. Θα την αποπροσανατολίσει, μέχρι και σύντροφο του θα την κάνει, για να μπορεί να την ελέγχει περισσότερο. Θα ζήσουν μαζί ερωτικές βραδιές, αλλά η γοητευτική δικηγόρος θα αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά.

Θα καταφέρει μέχρι το τέλος Ιουνίου να μάθει την πραγματική του ταυτότητα. Όπως άλλωστε και ο βιολογικός του πατέρας, ισοβίτης Καραπάνος. Και οι δύο δεν θα έχουν καλό τέλος. Η Στέλλα επίσης θα δεχθεί ένα ακόμη πλήγμα στο άκουσμα της δολοφονίας του Άγγελου. Άτυχη, πολύ άτυχη η Στέλλα. Κανείς δεσμός της δεν στέριωσε. Πρώτα ο Αστέρης, μετά ο Άγγελος, τώρα ο Γεράσιμος.

Άτυχος είναι και ο Αστέρης. Η Μαρίνα τον παρακαλεί να μην ενοχλήσει ξανά την Αργυρώ. Αλλά βλέπει μετά ότι η κόρη της έχει επηρεαστεί και πως δεν τον έχει ξεπεράσει. Ο νεαρός Σταματάκης ανακοινώνει στον αδελφό του Μαθιό, πως η Αργυρώ έχει φτιάξει την ζωή της. Ζηλεύει τον Σταύρο, γιατί στην θέση του θα μπορούσε να ήταν εκείνος. Θα είναι βέβαια, αλλά όχι και τόσο σύντομα.

Σασμός – Spoiler: Ψάχνουν νεφρό για να σώσουν την ζωή της Αργυρώς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ