Σασμός: Σκληρή μοίρα για τη Θοδώρα- Χάνει το μωρό και καταρρέει

315

Σασμός: Τα νέα επεισόδια του τρίτου και τελευταίου κύκλου της σειράς θα συγκλονίσουν το τηλεοπτικό κοινό. Οι ήρωες βρίσκονται αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις.

Σκληρή θα είναι, όμως, η μοίρα και για τη Θοδώρα, η οποία βρίσκεται ένα βήμα πριν την απόλυτη ευτυχία. Στο πλευρό του Γιώργου έχει βρει τον άνθρωπο που έψαχνε, έναν άνδρα που την αγάπησε πραγματικά για αυτό που είναι και μαζί κατάφεραν να ξεπεράσουν τα πολλά εμπόδια που βρέθηκαν στο δρόμο τους.

Η εγκυμοσύνη της, που ήρθε τελείως απροσδόκητα, ήταν σαν ένα μικρό θαύμα, όμως η ζωή είχε και πάλι άλλα σχέδια. Ένας οξύς πόνος, που συνοδεύεται από αιμορραγία τη στέλνει στο νοσοκομείο κι εκεί οι γιατροί δεν αργούν να βγάλουν τη διάγνωση. Η αποκόλληση πλακούντα την αναγκάζει να μείνει καθηλωμένη στο κρεβάτι για τους υπόλοιπους μήνες μέχρι να γεννηθεί το παιδί.

Η Θοδώρα απογοητεύεται, όμως ο Γιώργος της δίνει κουράγιο. Ο Μανόλης, η μητέρα της και οι πιο δικοί της άνθρωποι δεν την αφήνουν στιγμή μόνη και στην αρχή όλα κυλούν ομαλά και φαίνεται πως ο μεγάλος κίνδυνος έχει ξεπεραστεί. Όμως, τελικά, η Θοδώρα θα σταθεί για άλλη μια φορά τρομερά άτυχη.

Το παιδί που έχει μέσα της δεν είναι γραφτό να γεννηθεί και η αποβολή τη συντρίβει. Μετά κι από αυτό το σοκ θα είναι πολύ δύσκολο να σταθεί ξανά στα πόδια της…

Πηγή: 7 μέρες Tv

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ