Σασμός – Σοκ: Ο Αστέρης ανακαλύπτει τον φονιά του Στεφανή

399

Ο Αστέρης θα ανακαλύψει πολύ σύντομα ποιος είναι ο πραγματικός φονιάς του Στεφανή Σταματάκη, στη σειρά Σασμός. Όλα θα έρθουν στο φως και κανείς πια δε θα μπορέσει να κρυφτεί..

Όλα θα ξεκινήσουν, όταν ο Ευθύμης θα απειλήσει ανοιχτά τον Τόλη για το γράμμα. Θα του ξεκαθαρίσει πως εάν δε δώσει το γράμμα στα χέρια του, όλα θα τελειώσουν! Ο Τόλης θα φρικάρει.. Όλα περιστρέφονται γύρω από αυτό το χαρτί και η ζωή του κινδυνεύει.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Σύμφωνα με το MYtv, ο Τόλης θα επιχειρήσει να βάλει φωτιά, με σκοπό να αφήσει πίσω μόνο τις στάχτες του. Δε θέλει να μπλεχτεί άλλο σε αυτή την ιστορία και κάνει τα πάντα, για να καταστρέψει τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον Μαθιό.

Δυστυχώς, όμως, πάνω σε αυτό το γράμμα θα πέσει ο Αστέρης και όλα θα τελειώσουν. Ο Αστέρης θα διαβάσει πως για όλα ευθύνεται ο Μαθιός, πως ο αδελφός του είναι ο φονιάς του Στεφανή, στη σειρά Σασμός.

Όσο κι αν ο Τόλης προσπαθήσει να κρύψει την αλήθεια, όλα θα τελειώσουν μέσα σε μια στιγμή. Ποια θα είναι η αντίδρασή του και ποια η επόμενη του κίνηση; Ο Μαθιός είναι ένα βήμα πριν αποτρελαθεί..

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 104-105-106-107 ΑΠΟ 27 ΕΩΣ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ – ΠΟΙΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣΜΟΣ;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΡΓΥΡΩ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΗ! 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ