Σασμός – Σπαραγμός: Ο Νικηφόρος πράγματι νεκρός – Αφήνει την τελευταία του πνοή στα χέρια της Βασιλικής

1579

Τραγικά γεγονότα θα δούμε στα νέα επεισόδια του Σασμού κι ένα από αυτά δυστυχώς αφορούν τον Νικηφόρο, μιας και θα καταλήξει νεκρός, έπειτα από άγρια συμπλοκή…

Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στο Mytv, η οργή της Καλλιόπης και η επιθυμία της για νέα βεντέτα με τους Βρουλάκηδες θα φουντώσει, μετά από μια συνάντηση που θα έχει με έναν πρώην συγκρατούμενο του άντρα της, Βασίλη μιας και θα της υπενθυμίσει πως αυτός που ευθύνεται για τον θάνατό του είναι ο Παύλος.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Έτσι, η ίδια διατάζει τους δυο γιους της, Μαθιό και Αστέρη να σκοτώσουν τον Παύλο, όμως εκείνοι ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται να ξανά βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Όμως, η Καλλιόπη θα βρει σύμμαχο στο σατανικό της σχέδιο τον Νικηφόρο, ο οποίος μια μέρα θα αρπάξει ένα όπλο και θα πάει στο καφενείο να βρει τον Παύλο.

Θα τον αποκαλέσει φονιά μπροστά σε όλους και θα τον σημαδέψει, όμως δημιουργείται μια άγρια συμπλοκή, η κατάσταση θα ξεφύγει και ένας από τους φίλους του Παύλου θα πυροβολήσει τον Νικηφόρο.

Ο γιος της Βασιλικής θα πέσει αιμόφυρτος κάτω και θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Τα άσχημα διαδίδονται σε όλο το χωριό και η Βασιλική θα τρέξει να τον βρει με κλάματα. Λίγο πριν μπει στο χειρουργείο όμως, οι δυνάμεις του θα τον εγκαταλείψουν.

Έτσι, μέσα σε λίγα λεπτά, η καρδιά του Νικηφόρου θα σταματήσει να χτυπάει και θα καταλήξει νεκρός, όπως θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του Σασμού…

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ