Σασμός Spoiler: Αυτό θα είναι το τέλος της Μαρίνας

741

Το τέλος της σειράς Σασμός πλησιάζει και η Μαρίνα αναμένεται να βρεθεί σε αρκετά δύσκολη θέση, μέχρι το μεγάλο φινάλε. Ο δότης για την κόρη της εντοπίζεται και είναι ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς της.

Ο άνθρωπος που θα σώσει τη ζωή της κόρης της, είναι εκείνος που στέρησε τη ζωή του γιου της. Ο κόσμος της καταρρέει και ο μόνος που μπορεί να τη βοηθήσει σε αυτό, είναι ο Αντώνης, ο οποίος και στέκεται βράχος δίπλα της.

Η Μαρίνα, από εκεί που θα πάρει μία ανάσα ανακούφισης, στο τέλος της σειράς Σασμός θα λυγίσει. Κι αυτό γιατί, εκτός από την υγεία της γιαγιάς Ειρήνης, η οποία καταρρέει διαρκώς, σειρά θα έχει και ο Άγγελος, ο οποίος θα σκορπίσει τη θλίψη παντού.

Ο θάνατός του θα φέρει τεράστια σύγχυση στους πρωταγωνιστές. Η Μαρίνα θα χάσει άλλο ένα μέλος της οικογένειάς της. Το μίσος της για τους Σταματάκηδες κορυφώνεται, παρά την καλή κίνηση του Αστέρη να σώσει το παιδί της.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς θα την δούμε εξοργισμένη, γεμάτη πίκρα και θυμό. Η μοίρα της έχει παίξει ένα πολύ άσχημο παιχνίδι και οι δυνάμεις της την εγκαταλείπουν..

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ