Σασμός Spoiler: Έρχεται συμμαχία φωτιά

563

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού έρχεται συμμαχία φωτιά.

Κι όμως, η Νάντια και ο Μαθιός θα αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους και θα συμμαχήσουν, για την εξόντωση ενός κοινού στόχου, στη σειρά Σασμός. Μετά την αποκάλυψη της αλήθειας για τον Στεφανή, οι Σταματάκηδες ενώνονται, με τη Νάντια να μένει στο σπίτι τους.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Μαθιός δυσκολεύεται πάρα πολύ να διαχειριστεί τον Ευθύμη. Εκείνος τον απειλεί διαρκώς και του τονίζει πως εάν δε του αποπληρώσει το χρέος του Στεφανή, θα τους καταστρέψει οικογενειακώς.

Οι μέρες περνούν και η πίεση του Ευθύμη γίνεται αφόρητη. Η Νάντια, βλέποντας τον Μαθιό να βασανίζεται, αποφασίζει να τον βοηθήσει όσο μπορεί. Τι σημαίνει αυτό; Οι δυο τους συνάπτουν μία ανίερη συμμαχία, με στόχο να καταστρέψουν τον εχθρό.

Η Νάντια υπόσχεται στον Μαθιό να “σβήσει” το χρέος του Στεφανή σύμφωνα με το youfly.com, απομακρύνοντας, έτσι τον Ευθύμη, στη σειρά Σασμός. Ο Μαθιός την εμπιστεύεται και οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά.

Η Νάντια αισθάνεται πως έχει βρει μια οικογένεια. Έτσι, κάνει τα πάντα, για να την προστατεύσει. Ποια θα είναι, όμως, η αντίδραση του Ευθύμη και ποιες οι συνέπειες αυτής της… συνεργασίας;

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 62-63-64-65-66 ΑΠΟ 23 έως 27/1/23
Σασμός: Τα επεισόδια 62-63-64-65-66 της εβδομάδας που έρχεται από 23 έως 27/1/23

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ