Σασμός Spoiler: Η Γιαγιά Ειρήνη ξαναφέρνει κοντά Αστέρη και Αργυρώ! (video)

1450

Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Με ευχάριστο τρόπο εξελίσσεται η σειρά Σασμός στα ερχόμενα επεισόδια. Καθώς Γιαγιά Ειρήνη και Αστέρης μας φέρνουν σημαντικές εξελίξεις.

Με την αθώωση του Αστέρη από το δικαστήριο έρχεται και η αποφυλάκιση. Η Καλλιόπη, όπως είναι φυσικό ενθουσιάζεται, ενώ η Αργυρώ με τον Σταύρο και το παιδί της γυρίζουν στα Γιάννενα, για να συνεχίσουν την καθημερινότητα τους.

Ο Αστέρης παρά την δικαίωση του, έχει χάσει σχεδόν όλη του την ζωή χωρίς την Αργυρώ. Θέλει να της ζητήσει να τον συγχωρέσει, καθώς την πλήγωσε. Και μετά το Πάσχα ένα τραγικό συμβάν θα τους ξαναφέρει κοντά.

Τι συνέβη όμως;

Η Γιαγιά Ειρήνη με τον Άγγελο μιλούν στην αυλή του σπιτιού τους, και βλέπουν τον Αστέρη να έρχεται, κρατώντας τον σκύλο του Πετρή, την Μανταρίνα.

Τους λέει πως άμεσα πρέπει να την δει κτηνίατρος. Είναι όμως πολύ αργά. Η Μανταρίνα πεθαίνει και η γιαγιά Ειρήνη ταράσσεται από λύπη.

Αμέσως ο Αστέρης βλέπει την τραγική κατάσταση της γιαγιάς και πέφτει στα γόνατα ζητώντας της συγνώμη, μπορεί να μην σκότωσε εκείνος τον Πετρή, όμως αισθάνεται υπεύθυνος.

Εκείνη του απαντάει πως τους “ρήμαξε” και πως η απώλεια της είναι μεγάλη.

Του πιάνει το πρόσωπο και του λέει πως το μόνο που ήθελαν είναι δικαιοσύνη. Παρά τον πόνο της του ζητάει να συνεχίσει την ζωή του και πως είναι αθώος.

Μιας μορφής συγχώρεση το θεωρούμε λοιπόν και αυτό…

Η γιαγιά Ειρήνη και ο Άγγελος θάβουν το σκυλί, την ώρα που ο Αστέρης αποχωρεί, από εκείνη την στιγμή και έπειτα όμως όλα αλλάζουν. Έρχονται εξελίξεις ανάμεσα σε Αργυρώ και Αστέρη.

Ο πρώτος κύκλος τελειώνει με μεγάλες και συνταρακτικές εξελίξεις…

Η “Αργυρώ” μίλησε και έδωσε σημαντικά spoiler – Για τον Αστέρη και τα νέα φονικά που έρχονται!
Η αγαπημένη ηθοποιός, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, σε μία τετ α τετ συνέντευξη με την Κατερίνα Καινούργιου.

Μίλησε για πολλά θέματα, και μας έδωσε πληροφορίες για το μέλλον της σειράς.

Η Αργυρώ δε θα δεχτεί την αθώωση του Αστέρη

Χρ. Χειλά Φαμέλη – «Σασμός»: Η Αργυρώ δε θα δεχτεί την αθώωση του Αστέρη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Κάποιοι φόνοι θα συμβούν σε πρωταγωνιστικούς ρόλους

Χρ. Χειλά Φαμέλη – «Σασμός»: Κάποιοι φόνοι θα συμβούν σε πρωταγωνιστικούς ρόλους

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις και τα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς Σασμός!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ