Σασμός Spoiler: Η Σεμίνα εξαφανίζεται φεύγει και ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω της

1930

Ο Διονύσης πέτυχε τον σκοπό του. Ο Πέτρος Βρουλάκης έμαθε για την αγαπημένη του και το παρελθόν της, με αποτέλεσμα να θορυβηθεί.

Μη μπορώντας να αντέξει την αλήθεια, αποφασίζει να απομακρύνει την Σεμίνα από τη ζωή του, κάνοντας τα πάντα για να την ξεχάσει, στη σειρά Σασμός.

Εκείνη, βαθιά πληγωμένη, δέχεται την απόφασή του και εξαφανίζεται. Οι αρραβώνες διαλύονται και ο Πετρής είναι διαλυμένος. Όλοι προσπαθούν να τον στηρίξουν, είναι όμως μάταιο.

Η Θοδώρα αρπάζει την ευκαιρία για να τον προσεγγίσει ξανά. Τώρα που η Σεμίνα δεν αποτελεί πια εμπόδιο για εκείνη, μπορεί να τον κερδίσει. Βέβαια, ο Πετρής δεν έχει την ίδια άποψη. Εκνευρισμένος μαζί της, την διώχνει από κοντά του με τον πιο έντονο τρόπο.

Η Σεμίνα εξαφανίζεται

Κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται. Η Σεμίνα έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της και προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της στη σειρά Σασμός. Είναι βαθιά πληγωμένη. Η Αργυρώ την εντοπίζει έξω από την πόλη, να δουλεύει σε μία καντίνα.

Την πλησιάζει και οι δυο τους έχουν μία πολύ ειλικρινή συζήτηση. Η Σεμίνα της εξηγεί και η Αργυρώ φαίνεται πως καταλαβαίνει. Προσπαθεί να την παρηγορήσει, όπως μπορεί.

Ο Πέτρος, σταδιακά, συνειδητοποιεί πως η Σεμίνα ήταν η γυναίκα της ζωής του. Προσπαθεί να την εντοπίσει ξανά, την ψάχνει παντού. Θέλει απελπισμένα να της ζητήσει συγγνώμη, να την αγκαλιάσει, να της μιλήσει. Η Σεμίνα, όμως, είναι εξαφανισμένη, έχοντας ρίξει μαύρη πέτρα, στη σειρά Σασμός. Θα καταφέρει να την βρει και να την πείσει να είναι ξανά μαζί;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ