Σασμός spoiler: Μετά τον Στεφανή νεκρή και η Βασιλική

1058

Σασμός spoiler: Τα χώματα της Κρήτης θα ποτιστούν για άλλη μια φορά με αίμα καθώς μετά τον θάνατου του Στεφανή, σειρά θα πάρει και η Βασιλική.

Όλα θα ξεκινήσουν από την εκδρομή του Στεφανή, του Νικηφόρου και του Μανολιού στα χωράφια. Εκεί, ένας πυροβολισμός θα ρίξει στο έδαφος τον Στεφανή. Ο Νικηφόρος θα θρηνήσει με βαθύ πόνο τον πατέρα του, ενώ ο Μανωλιός θα σταθεί άφωνος να κοιτάζει. Και τότε, ο θάνατος του Στεφανή θα σημάνει την έναρξη της βεντέτας.

Σύμφωνα με το TV24, η Βασιλική θα πέσει νεκρή. Θα χάσει τη ζωή της άδοξα, μετά τον χαμό του συζύγου της. Και ο πραγματικός ένοχος, ακόμη να φανεί.
Κανείς δε γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από αυτό το αιματηρό παιχνίδι. Όλοι θεωρούν πως υπεύθυνος είναι ο Πέτρος Βρουλάκης, ο οποίος συνεχίζει την βεντέτα, μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός», η Βασιλική θα μαυροφορεθεί και θρηνήσει. Γρήγορα, όμως, θα πέσει κι εκείνη στο έδαφος, έχοντας χάσει τις αισθήσεις της. Για πάντα…

Ο πόλεμος μεταξύ Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων ξεκινάει. Ποιοι θα καταφέρουν να επιβιώσουν; Στη μέση θα παραμείνει ο Νικηφόρος, μόνος του, να παλεύει με τα άγρια θηρία της Κρήτης…

Η Καλλιόπη θα χάσει το μυαλό της. Η δίψα για εκδίκηση ξεχειλίζει.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ