Σασμός Spoiler: Ο Αντώνης βλέπει να έρχονται όλα τούμπα στην ζωή του!

390

Ο Αντώνης βλέπει να έρχονται όλα τούμπα στην ζωή του!
Έντονες οι ανατροπές και οι εξελίξεις στον Σασμό στα επόμενα επεισόδια.

Μαθιός, Βασιλική, Νικηφόρος και …Αντώνης έχουν πολλά να πουν και άμεσα!

Μόλις μαθαίνουν πως ο Αμερικάνος δεν ήταν εκείνος που “έφαγε” τον Στεφανή η Ντίνα ξεσπάει στο αστυνομικό τμήμα. Μπροστά στον Γεράσιμο και στον Αντώνη τους λέει πως δικαιώνεται, όταν τους τόνιζε πως δεν ήταν εκείνος που το έκανε. Δεν θα είχε κανέναν λόγο άλλωστε…

Τα νέα φυσικά φτάνουν και στον Μαθιό. Ο οποίος αρχίζει και ανησυχεί και πάλι για το δικό του τομάρι.

Η Καλλιόπη, που βλέπει και πάλι τον γιο της να κλείνεται στον εαυτό του, του θυμίζει πως θα βρίσκεται μαζί του μέχρι το τέλος και πως δεν θα επιτρέψει κανείς να του κάνει κακό.

Το χωριό όμως και η Βασιλική με τον Νικηφόρο έχουν να ξαναζήσουν από την αρχή τον εφιάλτη. Ο δολοφόνος του Στεφανή είναι ακόμη εκεί έξω.

Ίσως πιο κοντά τους, απ’ όσο νομίζουν.

Παράλληλα ο Μανώλης πιέζεται από την Κλαίρη να μιλήσει. Του λέει πως καλύπτει έναν δολοφόνο και αυτό τον κάνει να αρχίζει σιγά σιγά να αλλάζει γνώμη.

Τον χτυπάει στο φιλότιμο. Τονίζοντας του πως πρέπει να το κάνει για τον φίλο του. Που ανησυχεί για τον δολοφόνο.

Μάλιστα έχουμε ένα έντονο τετ α τετ ανάμεσα σε Αντώνη και Νικηφόρο. Με τον τελευταίο να κάνει φασαρία και να ζητάει να βρεθεί άμεσα ο δολοφόνος. Φέρνοντας τον Αντώνη προ των ευθυνών του, που τόσο καιρό έχουν κάνει σαλάτα την υπόθεση.

Ο Νικηφόρος ζητάει έντονα εξηγήσεις πως είναι δυνατόν ακόμα να κυκλοφορεί ελεύθερος ο φονιάς του πατέρα του.

Ο Αντώνης σε αδιέξοδο, και βλέπει ξαφνικά πολλά σύννεφα να μαζεύονται. Μια ο Γεράσιμος, τώρα ο φονιάς του Στεφάνή, και ο γάμος του με την Μαρίνα που κυνδινέυει να αναβληθεί, από την σοβαρή περιπέτεια υγείας που περνάει η Αργυρώ.

Ένα ξεμάτιασμα γρήγορα Αντώνη…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ