Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης Λέει Στην Αργυρώ Για Την Εγκυμοσύνη Της Στέλας

1172

Σασμός spoiler: Μετά την αποκάλυψη ότι η Στέλλα είναι έγκυος, ο Αστέρης αποφασίζει να το πει στην Αργυρώ στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός. Πώς θα αντιδράσει η Αργυρώ και πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους;

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση στον Αστέρη, που το έμαθε από τη μητέρα της Στέλλας. Ο Αστέρης προσπαθεί να βρει τα πατήματά του, παλεύοντας με τις ενοχές του και αποφασίζει να το ανακοινώσει στην Αργυρώ. Η αντίδραση της Αργυρώς δεν θα είναι η αναμενόμενη…

Με πολλή νευρικότητα και άγχος, ο Αστέρης ζητά από την Αργυρώ να μείνει ψύχραιμη και να μην χωρίσουν σε καμία περίπτωση. Ύστερα, με μία ανάσα της ανακοινώνει ότι η Στέλλα είναι έγκυος, με την κοπέλα να μένει άφωνη.

Παρόλα αυτά, προσπαθεί να πείσει τον Αστέρη να αναλάβει τις ευθύνες του και να μιλήσει στην Στέλλα. Η Αργυρώ του τονίζει ότι ένα παιδί δε θα έπρεπε να αποτελεί πρόβλημα και να βρει την Στέλλα σύντομα να της μιλήσει!

Την ίδια στιγμή, η Στέλλα ανακοινώνει στους γονείς της ότι θα ρίξει το παιδί και ότι έχει πάρει την απόφασή της. Η μητέρα της φαίνεται πως συμφωνεί μαζί της, ενώ ο πατέρας της φοβάται ότι αργότερα μπορεί να το μετανιώσει. Παρόλα αυτά, η Στέλλα φαίνεται αποφασισμένη κι έτοιμη να σταματήσει την κύησή της.

Πώς θα αντιδράσει ο Αστέρης και η Αργυρώ όταν μάθουν τι αποφάσισε η Στέλλα στη συνέχεια της σειράς Σασμός; Η συνέχεια επί της οθόνης!

Σασμός – Spoiler: Αστέρης και Αργυρώ χωρίζουν – Ο ρόλος της Καλλιόπης

Η εκπομπή Super Κατερίνα έδωσε spoiler για τη συνέχεια της σειράς του Alpha «Σασμός»

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός» αναμένεται να είναι καταιγιστικές. Σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» και το spoiler που έδωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος, η Αργυρώ και ο Αστέρης χωρίζουν σύντομα με την Καλλιόπη να παίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη.

«Δεν θα είναι μαζί, χωρίζουν και σε όλο αυτό πολύ μεγάλο ρόλο παίζει η Καλλιόπη. Αυτά που θα κάνει στα επόμενα επεισόδια ο κόσμος δεν θα τα πιστεύει. Είναι υπεύθυνη για πάρα πολλά πράγματα που θα γίνουν. Βάζει στον Αστέρη συντηρητικές ιδέες στο μυαλό του, ότι πρέπει να μείνεις με μία γυναίκα επειδή την άφησες έγκυο και δεν φαντάζεται η Καλλιόπη ότι ξεκινάει ένας καινούργιος κύκλος αίματος», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Σασμός – Επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης θα μιλήσει στον Μαθιό για τη σχέση του με την Αργυρώ

Τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας για τη σειρά «Σασμός» του Alpha και οι εξελίξεις θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό για ακόμη μία φορά. Στο επόμενο επεισόδιο το βράδυ της Πέμπτης (14/10) της επιτυχημένης σειράς ο Μαθιός με τον Νικηφόρο έρχονται πιο κοντά από ποτέ. Η Καλλιόπη μετανιωμένη κάνει μια κουβέντα με τη Βασιλική, που παραμένει ψυχρή απέναντί της. Ο Μαθιός, που τις ακούει, ζητά απ΄τη μάνα του το λόγο για τα σκληρά λόγια που της είπε.

Στο μεταξύ καθώς η σχέση Πέτρου και Μαίρης προχωρά, η Θοδώρα το μαθαίνει από το Γιώργη που συνεχίζει να τον πολιορκεί για το οικόπεδο. Η εκδρομή της Ντίνας και του Αντώνη από την άλλη εξελίσσεται καλά, μέχρι που τους βλέπει η φίλη της Μαρίνας, η Κατερίνα, στο νέο επεισόδιο της σειράς «Σασμός». Η μυστηριώδης στάση της Στέλλας ξεδιαλύνεται, όταν ανακοινώνει στους γονείς της ότι τελικά άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να κρατήσει το παιδί! Η Σοφία εξαναγκάζεται να της πει πια την αλήθεια για τη σχέση του Αστέρη με την ασθενή της…

Παράλληλα, στο επεισόδιο της Πέμπτης (14/10) ο Αστέρης λέει στην Αργυρώ ότι αποφάσισε να μιλήσει στον Μαθιό για αυτούς. Καθώς η Αργυρώ αναστατωμένη παίρνει τηλέφωνο και κανονίζει ραντεβού με τη Σοφία, η Στέλλα εξοργισμένη ψάχνει την άγνωστη ερωμένη του Αστέρη και βρίσκει το όνομά της στην ατζέντα της!

Σασμός: Ο Αστέρης λέει στην Αργυρώ ότι αποφάσισε να μιλήσει στο Μαθιό για τη σχέση τους

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, ο Μαθιός με το Νικηφόρο έρχονται πιο κοντά από ποτέ.

Η Καλλιόπη μετανιωμένη κάνει μια κουβέντα με τη Βασιλική, που παραμένει ψυχρή απέναντί της. Ο Μαθιός , που τις ακούει , ζητά απ΄τη μάνα του το λόγο για τα σκληρά λόγια που της είπε.

Στο μεταξύ καθώς η σχέση Πέτρου και Μαίρης προχωρά, η Θοδώρα το μαθαίνει από το Γιώργη που συνεχίζει να τον πολιορκεί για το οικόπεδο. Η εκδρομή της Ντίνας και του Αντώνη από την άλλη εξελίσσεται καλά, μέχρι που τους βλέπει η φίλη της Μαρίνας, η Κατερίνα. Η μυστηριώδης στάση της Στέλλας ξεδιαλύνεται, όταν ανακοινώνει στους γονείς της ότι τελικά άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να κρατήσει το παιδί!

Η Σοφία εξαναγκάζεται να της πει πια την αλήθεια για τη σχέση του Αστέρη με την ασθενή της… Παράλληλα ο Αστέρης λέει στην Αργυρώ ότι αποφάσισε να μιλήσει στο Μαθιό γι αυτούς.

Καθώς η Αργυρώ αναστατωμένη παίρνει τηλέφωνο και κανονίζει ραντεβού με τη Σοφία, η Στέλλα εξοργισμένη ψάχνει την άγνωστη ερωμένη του Αστέρη και βρίσκει το όνομά της στην ατζέντα της!

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε

Η απόφαση της Στέλλας σχετικά με την εγκυμοσύνη της πέφτει σαν βόμβα. Ο Αστέρης προσπαθεί να βρει τα πατήματά του, παλεύοντας με τις ενοχές του. Η αντίδραση της Αργυρώς δεν θα είναι η αναμενόμενη…

Ο Πέτρος δέχεται μία αναπάντεχη οικονομική πρόταση, την ώρα που η Μαρίνα έρχεται ολοένα και πιο κοντά με τον Αντώνη. Η σχέση Μαθιού και Βασιλικής δοκιμάζεται, ενώ ο Τάσος ανακαλύπτει ότι η Αργυρώ είναι η ερωμένη του Αστέρη! Βασιλική και Νικηφόρος έρχονται σε σύγκρουση, η οποία θα οδηγήσει σε ολέθρια αποτελέσματα.

Λόγια σκληρά θα ειπωθούν, αλήθειες που πονάνε θα βγουν στην επιφάνεια, την ώρα που ένα σοβαρό τροχαίο έρχεται να κλονίσει συθέμελα τις ήδη εύθραυστες ισορροπίες

Σασμός: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Πέμπτης (14/10) ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ