Σασμός Spoiler: Ο Ευθύμης Φαρμάκης εκβιάζει τη Στέλλα

1803

Ο Ευθύμης Φαρμάκης στη σειρά «Σασμός», μας έχει δείξει μέχρι τώρα ότι δεν έχει κανένα φραγμό και τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει σε όλες τις βρομοδουλειές που είναι μπλεγμένος, έτσι στη συνέχεια θα τον δούμε να εκβιάζει και τη Στέλλα.

Ο Φαρμάκης τρομοκρατεί τη Στέλλα

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Καθώς το παρελθόν και ο στόχος του για εκδίκηση, τον έχει οδηγήσει στην παρανομία και σε κάθε τι αντισυμβατικό, η Στέλλα που είχε αναλάβει τις υποθέσεις του ως δικηγόρος, αποφασίζει να σταματήσει την επαγγελματική τους σχέση και του λέει ότι παραιτείται, αφού δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί του στα μπερδέματά του.

Ο Ευθύμης όμως από την άλλη δεν είναι διατεθειμένος να δεχτεί αυτό και μάλιστα της ετοιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη εκβιάζοντας την και προκαλώντας της φόβο για τη ζωή των δικών της ανθρώπων. Συγκεκριμένα όταν ο πατέρας της τραυματίζεται από ένα αυτοκίνητο που τον χτυπάει, ο Ευθύμης λέει στη Στέλλα ότι θα ήταν κρίμα να συμβαίνουν δυσάρεστα γεγονότα στην οικογένεια της, μετά την παραίτησή της από δικηγόρος του και την τρομοκρατεί για να το ξανασκεφτεί.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ