Σασμός Spoiler: Ο Ευθύμης φτύνει τη Στέλλα

1385

Ένα περίεργο ειδύλλιο γεννιέται ανάμεσα στον Ευθύμη Φαρμάκη και την Στέλλα, στη σειρά Σασμός.

Εκείνος, γοητευμένος, κάνει τα πάντα για να την προσεγγίσει. Εκείνη, αποφασισμένη να βοηθήσει την Αιμιλία με τις έρευνες, κάνει τα πάντα για να μάθει τι κρύβει…

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Ευθύμης, προδομένος από όλους, δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη Στέλλα και αρχίζει να δένεται μαζί της. Δε μπορεί να την βγάλει με τίποτα από το μυαλό του και κάνει τα πάντα, για να την συναντάει και να περνούν χρόνο οι δυο τους.

Ο ίδιος αισθάνεται ξανά ερωτευμένος. Έτσι, της κάνει ακριβά δώρα και την προσκαλεί σε ρομαντικά δείπνα. Η Στέλλα αισθάνεται πάρα πολύ άβολα και προσπαθεί να απομακρυνθεί από τη συγκεκριμένη αποστολή, πριν να είναι αργά.

Ο Ευθύμης, όμως, επιμένει. Έτσι, η Στέλλα παίρνει το πράσινο φως και αποφασίζει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση, προς όφελός της. Ένα βράδυ, ντύνεται όμορφα και πηγαίνει από το γραφείο του, κάνοντας ένα ερωτικό κάλεσμα.

Προς μεγάλη της έκπληξη, ο επικίνδυνος αυτός άντρας της λέει.. όχι! Ο Ευθύμης λέει στην Στέλλα πως δε θέλει να δειπνήσουν μαζί και πως έχει πολλές δουλειές στη σειρά Σασμός. Η Στέλλα φεύγει πληγωμένη, αλλά και βαθιά προβληματισμένη. Άραγε, κατάλαβε τους σκοπούς της;

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ