Αρχική SLIDER Σασμός Spoiler: Ο νέο αστυνόμος ανακρίνει τον Μανόλη

Σασμός Spoiler: Ο νέο αστυνόμος ανακρίνει τον Μανόλη

133

Ένας νέος αστυνόμος καταφθάνει στο «Σασμό» και σύντομα θα έρθει αντιμέτωπος με τον Μανόλη. Μετά την αποχώρηση του Γεράσιμου από την αστυνομία, ένας νέος αστυνομικός έρχεται να καλύψει τη θέση κι είναι έτοιμος να αποδώσει δικαιοσύνη για όλους τους θανάτους.

Ένας πολύτιμος συνεργάτης που ο Αντώνης έχει ανάγκη. Τον νέο αστυνόμο θα υποδυθεί ο Γιώργος Γεροντιδάκης με το όνομά του στη σειρά να είναι ακόμη άγνωστο.

Παρόλα αυτά, ο αστυνόμος θα φέρει τα πάνω κάτω στην Άνω Ποριά κι αυτό διότι θα εμπλακεί με πολλούς και διαφορετικούς χαρακτήρες. Ο νέος ήρωας δε θα αναλάβει μόνο την υπόθεση του Άγγελου στο «Σασμό», αλλά θα αναλάβει να ανοίξει εκ νέου την υπόθεση του Στεφανή.

Όλοι οι ήρωες που εμπλέκονταν εξαρχής θα έρθουν ξανά αντιμέτωποι με την αλήθεια. Πρώτος και κύριος ο Μανόλης, ο οποίος όχι μόνο βρήκε τον Άγγελο νεκρό – μαζί με την Άσπα – αλλά ήταν αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονία του Στεφανή. Κάτι, όμως, που λίγοι γνωρίζουν.

Τα πράγματα θα περιπλακούν περισσότερο όταν ο νέος αστυνόμος αναλάβει την υπόθεση και αρχίζει να την ερευνά.

Ο Μανόλης πλέον θα πρέπει να αντιμετωπίσει και τον νέο αστυνόμο στο «Σασμό». Το παρελθόν θα επιστρέψει να τον στοιχειώσει για ακόμη μια φορά. Ο νεαρός βυθίζεται στο σκοτάδι και η Κλαίρη με τη Θοδώρα παλεύουν να του σταθούν. Ο Μανόλης θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με αυτό το δίλημμα.

Την ίδια στιγμή, όμως, που ο Μανόλης παλεύει με τον εαυτό του, ο νέος αστυνόμος θα προσεγγίσει τη Θοδώρα. Ο νεαρός αστυνόμος γοητεύεται από την κοπέλα και σύντομα ένα νέο ειδύλλιο θα ξεκινήσει.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας