Σασμός Spoiler: Το τέλος της γιαγιάς Ειρήνης στη σειρά

2028

Πολλοί αναρωτιούνται ποιο θα είναι το τέλος της γιαγιάς Ειρήνης, στη σειρά Σασμός. Μιας γυναίκας που έχει ζήσει πολύ δύσκολα, που έχει θρηνήσει δικούς της ανθρώπους, που έχει βυθιστεί στο πένθος..

Η γιαγιά Ειρήνη έχει περάσει πάρα πολλά. Έχει χάσει τον σύζυγό της, τον γιο της, τον εγγονό της.. Έχει δει τη βεντέτα ανάμεσα σε Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες να σκορπά τον τρόμο στις δύο οικογένειες.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

 

Ποιο θα είναι το τέλος της στη σειρά Σασμός και τι ανατροπές έρχονται με πρωταγωνίστρια την γιαγιά Ειρήνη; Σύμφωνα με το περιοδικό TV24, η αγαπημένη μας ηρωίδα θα συνεχίσει δυναμικά και στην τρίτη σεζόν.

Ενώ πολλά Spoilers την ήθελαν να πεθαίνει, εκείνη θα παραμείνει γερή, πλάι στα μέλη της οικογένειάς της. Ο Αντώνης θα συνέλθει, η Μαρίνα θα κάνει τα πάντα για να σταθεί ξανά στα πόδια της και η γιαγιά Ειρήνη θα τους βοηθήσει σε ό,τι χρειαστούν.

Η βεντέτα θα αποκτήσει άλλη τροπή στον τρίτο κύκλο επεισοδίων. Αναμένεται να δούμε μεγάλη συμφιλίωση ανάμεσα στην ίδια, αλλά και την Καλλιόπη. Η γιαγιά Ειρήνη θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο, μέχρι να αφήσει την τελευταία της πνοή, λίγο πριν το οριστικό τέλος της ιστορίας.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ – ΠΟΙΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 97-98-99-100-101 ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣΜΟΣ;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΡΓΥΡΩ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΗ! 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ