Σασμός Spoiler: Το τέλος του Αστέρη στη σειρά

1578

Η σειρά Σασμός φτάνει στο τέλος της και ο Αστέρης καταφέρνει να λυτρωθεί. Το χειρουργείο γίνεται με επιτυχία και η Αργυρώ αγνοεί την σκληρή αυτή αλήθεια, για το ποιος πραγματικά είναι ο δότης της.

Οι Βρουλάκηδες παίρνουν μία τεράστια ανάσα ανακούφισης. Η Αργυρώ καταφέρνει να ανοίξει τα μάτια της και να κοιτάξει το μέλλον με αισιοδοξία. Το ίδιο ισχύει και για τον Αστέρη, ο οποίος μπορεί να χαμογελάσει ξανά, γνωρίζοντας ότι έσωσε την αγαπημένη του..

Το τέλος για τον Αστέρη προβλέπεται γεμάτο ένταση, στη σειρά Σασμός. Ο αδελφός του θα οδηγηθεί στο τμήμα, για έναν φόνο που δε διέπραξε. Η αλήθεια για την δολοφονία του Στεφανή έρχεται σταδιακά στο φως.

Ο Αστέρης δε θα αργήσει να μάθει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή. Αντίστοιχα, η Αργυρώ δε θα αργήσει να μάθει ότι μέσα της έχει ένα κομμάτι του Αστέρη. Η δεύτερη σεζόν φέρνει στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά, με τις αντιδράσεις των πρωταγωνιστών να είναι μοναδικές.

Στο τελευταίο επεισόδιο, λοιπόν, ο Αστέρης θα είναι ανακουφισμένος, αλλά και προβληματισμένος ταυτόχρονα. Η οικογένειά του έχει διχαστεί και ο αδελφός του ετοιμάζεται να περάσει τα ίδια που πέρασε κι εκείνος στη φυλακή…

Στο μεταξύ, ο Σταύρος και η Αργυρώ παίρνουν την απόφαση να χωρίσουν οριστικά. Αυτό δίνει την ελπίδα στον Αστέρη για την οικογένεια που τόσο πολύ ήθελε να δημιουργήσει με τη γυναίκα της ζωής του.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ