Σασμός Spoiler: Το θανάσιμο μυστικό του Αντώνη και του παπά Μιχάλη

782

Ένα ένοχο μυστικό ενώνει τον Αντώνη και τον παπά Μιχάλη στο «Σασμό» που δε θα αργήσει να μαθευτεί σε όλο το χωριό. Μέχρι τότε, όμως, οι δύο ήρωες υπόσχονται να μην μιλήσουν και να μην αποκαλύψουν σε κανέναν την αλήθεια.

Το κοινό τους μυστικό έρχεται ξανά στην επιφάνεια με τον ερχομό του Παύλου Βρουλάκη. Η επιστροφή από τους “νεκρούς” θα αναστατώσει ολόκληρο το χωριό, αφού τόσο η οικογένειά του όσο και οι κάτοικοι της Άνω Ποριάς θεωρούσαν ότι είχε πεθάνει και είχε χαθεί στη θάλασσα.

Η εμφάνισή του σπέρνει τον πανικό, αφού όλοι γνωρίζουν ότι κανένα καλό δε θα φέρει αυτός ο ερχομός κι ένας νέος κύκλος αίματος σύντομα θα ανοίξει.

Όλοι είχαν βάσιμες υποψίες ότι ο Παύλος Βρουλάκης σκότωσε τον Βασίλη Σταματάκη στις φυλακές, αλλά κανείς δεν το είχε επιβεβαιώσει. Την ίδια αίσθηση είχε κι η Καλλιόπη, αλλά ποτέ δεν έμαθε την αλήθεια.

Τι ενώνει τον Αντώνη και τον παπά Μιχάλη
Το χωριό μιλούσε πίσω από την πλάτη της και ποτέ δεν τολμούσαν να πουν ανοιχτά αυτά που είχαν ακούσει. Σύμφωνα με το TV24 και τη Μαρία Μεταξητινού, οι μόνοι που γνωρίζουν την αλήθεια στο «Σασμό» ήταν – και είναι – ο Αντώνης κι ο παπά Μιχάλης.

Οι δύο άντρες έμαθαν όλες τις λεπτομέρειες με ξεχωριστό τρόπο και γνωρίζουν πως οι Βρουλάκηδες σκότωσαν τον Σταματάκη στις φυλακές για να πάρουν εκδίκηση για τον θάνατο του Μάρκου.

Φυσικά την εντολή θανάτου δεν είχε δώσει η Μαρίνα, αλλά ο ξάδερφός του Μάρκου, ο Παύλος Βρουλάκης που είχε ορκιστεί να εκδικηθεί το θάνατο του.

Ο Μάρκος κι ο Παύλος είχαν μεγαλώσει σαν αδέρφια. Συνεπώς, δεν μπορούσε να το αφήσει να περάσει έτσι. Προκειμένου να μη συνεχιστεί η βεντέτα ο παπά Μιχάλης κι ο Αντώνης αποφάσισαν να μην αποκαλύψουν ποτέ την αλήθεια.

Με την επιστροφή του Βρουλάκη, οι δύο άντρες ορκίζονται να σιωπήσουν για να μην αναζωπυρώσει ακόμα περισσότερο η έχθρα ανάμεσα στις δύο οικογένειες και θρηνούν νέα πρόσωπα!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ