Σασμός Spoiler: Τρεις θάνατοι που θα συγκλονίσουν στον β΄ κύκλο

479

Ο δεύτερος κύκλος του Σασμού, της σειράς που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη την σεζόν που μας πέρασε, ετοιμάζεται εντατικά με σκοπό να βγει στον αέρα τον Σεπτέμβρη. Νέοι ρόλοι, νέοι χαρακτήρες αλλά και νέα πρόσωπα έρχονται για να ταράξουν τα νερά. Ωστόσο, εκτός από αυτό, στον δεύτερο κύκλο της σειράς Σασμός, θα έχουμε και τρεις ηχηρές απώλειες που θα συγκλονίσουν τους τηλεθεατές.

Καλλιόπη, Βασιλική και Μαθιός θα πουν «αντίο» στον Σασμό
Προς το τέλος του 2022 θα μπούμε πια στην κανονική ροή του βιβλίου, πράγμα που σημαίνει πως Βασιλική (Μαριλίτα Λαμπροπούλου) και Καλλιόπη (Μαρία Τζομπανάκη) θα πέσουν νεκρές. Εξίσου άδοξα θα φύγει από τη μέση και ο Μαθιός (Δημήτρης Λάλος), αν και προς το τέλος πια της σεζόν, αφού θα τον σκοτώσουν οι αστυνομικοί, και όχι ο Νικηφόρος μόλις μάθει την αλήθεια για το θάνατο του πατέρα του, Στεφανή Σταματάκη.

Αυτοί οι τρεις θάνατοι θα συγκλονίσουν το τηλεοπτικό κοινό. Πρόκειται για τρεις κεντρικούς ήρωες που παίζουν καταληκτικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας. Ο θάνατος τους θα σηματοδοτήσει και την αρχή του τέλους. Η τιμωρία θα έρθει και μαζί με αυτή και η λύτρωση.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ