Σασμος Spoiler:ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Παιδί του Ευθύμη η Νάντια. Για αυτό θέλει να εκδικηθεί τον Μαθιό

3545

Μια απίστευτη ανατροπή για την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά της τηλεόρασης του Alpha Σασμός!

Η Νάντια είναι παιδί του Ευθύμη Φαρμάκη και αυτός είναι ο λόγος που θέλει να εκδικηθεί τον Μαθιό Σταματάκη ως ξάδερφο του Στεφανή Σταματάκη!

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Όπως έχουμε δει μέχρι τώρα στη σειρά που είναι η πρώτη σε νούμερα τηλεθέασης από όλα τα σήριαλ, ο Ευθύμης Φαρμάκης λειτουργεί εκδικητικά.

Αφού θεώρησε υπεύθυνο τον αστυνόμο Αντώνη Φραγκιαδάκη για το χαμό της γυναίκας του αποφάσισε να τον εκδικηθεί με τον ίδιο τρόπο. Έτσι την ημέρα που ο αστυνόμος παντρευόταν με τη Μαρίνα Βρουλάκη προσπάθησε να την σκοτώσει! Κρύφτηκε και πυροβόλησε, όμως τελευταία στιγμή ο αστυνόμος μπήκε μπροστά και δέχτηκε τη σφαίρα!

Σε μία παράλληλη ιστορία που εξελίσσεται στη σειρά τόσο οι τηλεθεατές όσο και ο Μαθιος Σταματάκης προσπαθούν να καταλάβουν το λόγο που ο Ευθύμης τα έχει βάλει μαζί του, πολιορκεί την Βασιλική και θέλει να καταστρέψει το γάμο τους!

Ο λόγος είναι ότι κάτι αντίστοιχο συνέβη κατά το παρελθόν όταν ο Στεφανής Σταματάκης του έφαγε τη γυναίκα με την οποία είχε σχέση τότε ο Ευθύμης και ήταν η μητέρα της Νάντιας!

Ο Στεφανής μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι, κατάφερε να κερδίσει τη σύντροφό του Ευθύμη αλλά όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη την παράτησε, χωρίς τελικά το παιδί να ήταν δικό του!

Ο Ευθύμης Φαρμάκης δεν ξεχνά και όπως του κατέστρεψε τη ζωή του ο Στεφανής Σταματάκης θέλει να πληρώσει για αυτό ο ξάδερφος του Μαθιός.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 101-102-103-104 ΑΠΟ 19 ΕΩΣ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ – ΠΟΙΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣΜΟΣ;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΡΓΥΡΩ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΗ! 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ