Σασμός: Συγκλονίζει η τελευταία σκηνή της φετινής σεζόν – Αργυρώ και Αστέρης πλάι – πλάι στο χειρουργείο!

841

Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Συγκλονίζει η τελευταία σκηνή της φετινής σεζόν – Πλάι – πλάι στο χειρουργείο!

Ο πρώτος κύκλος κλείνε με την Αργυρών και τον Αστέρη μέσα στο χειρουργείο δίπλα δίπλα.

Αναλυτικά όσα θα δούμε σύμφωνα με το περιοδικό TV24:

Η απογοήτευση ότι δεν έχει βρεθεί δότης για την Αργυρώ και ο φόβος για τη ζωή της καθώς οι μέρες περνούν, είναι διάχυτες σε όλη την οικογένεια. Όλα όμως αλλάζουν ξαφνικά από ένα τηλεφώνημα που δέχεται η Μαρίνα.

Στην άλλη γραμμή είναι ο γιατρός της Αργυρώς, ο οποίος ανακοινώνει στη Μαρίνα τα ευχάριστα νέα: «Κυρία Βρουλάκη, βρέθηκε συμβατός δότης για την Αργυρώ. Θα πρέπει να κινηθούμε άμεσα και να προγραμματίσουμε την επέμβαση που θα γίνει στην Αθήνα», της λέει και το πρόσωπο της Μαρίνας φωτίζεται, μέχρι να ακούσει και κάτι ακόμα που έχει να της πει ο γιατρός: «θα ήθελα να σας ενημερώσω για κάτι ακόμα.

Υπάρχει ένας όρος από την πλευρά του δότη». Η Μαρίνα δεν μπορεί να καταλάβει: «Τι εννοείτε, τι όρος υπάρχει;», τον ρωτάει. Και ο γιατρός αναγκάζεται να της πει την αλήθεια.

«Αυτός που θα δώσει το νεφρό του στην κόρη σας είναι ο Αστέρης Σταματάκης, ο οποίος όμως απαιτεί να μη μάθει κάνετε ότι αυτός είναι ο δότης», της αποκαλύπτει και η Μαρίνα τα χάνει, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει σ’ αυτό που της προτείνει ο γιατρός. Όμως δεν έχει παρά να δεχτεί.

Η Μαρίνα, έχοντας καλά κρυμμένο το μυστικό για τον Αστέρη, ανακοινώνει τα καλά νέα στην Αργυρώ, η οποία μαζί με τον Σταύρο, χαρούμενοι επιτέλους, το γιορτάζουν.

Την ίδια ώρα ο Αστέρης αποκαλύπτει στον Μαθιό τα σχέδιά του: «θα πρέπει να πάω στην Αθήνα για το χειρουργείο της Αργυρώς και θέλω τη βοήθεια σου. θα πρέπει να λείψω κάποιες μέρες λόγω της επέμβασης.

Σκέφτομαι να πούμε ότι θα πάμε στην Ιταλία για μια δουλειά, να δούμε ίσως κάποια μηχανήματα», του λέει. Η αντίδραση του Μαθιού στην αρχή είναι αρνητική: «Το έχεις σκεφτεί αυτό που πας να κάνεις;», τον ρωτάει, όμως αφού τον βλέπει αποφασισμένο, συμφωνεί με το σχέδιό του: «Ασ’ το πάνω μου, θα το κανονίσω εγώ με τη μάνα, δεν θα καταλάβει πράμα», τον καθησυχάζει.

Η μέρα του χειρουργείου πλησιάζει, γεμίζοντας με άγχος και φόβο την Αργυρώ, ενώ τόσο η Στέλλα όσο και η Βασιλική προσπαθούν να μάθουν τι συμβαίνει με την ξαφνική αναχώρηση Αστέρη και Μαθιού για Ιταλία.

Η ημέρα της επέμβασης φτάνει. Δύο χωριστές ομάδες ανθρώπων, ο Αστέρης με τον Μαθιό και η οικογένεια της Αργυρώς είναι πλέον ενωμένες σε έναν κοινό σκοπό και αναχωρούν για την Αθήνα.

Οι δύο αυτοί άνθρωποι που αγαπήθηκαν τόσο πολύ, μπαίνουν στο χειρουργείο. Η αγωνία κορυφώνεται, καθώς τα φώτα των χειρουργείων ανάβουν και οι ζωή της Αργυρώς και του Αστέρη ετοιμάζονται να αλλάξουν για πάντα…

Η διαδικασία δύσκολη και για τους δύο, καθώς το υγιές νεφρό του Αστέρη θα πρέπει να αφαιρεθεί και να μεταφερθεί στο σώμα της Αργυρώς που έχει μειωμένη νεφρική λειτουργία. Όλα πάνε καλά και οι δυο τους αναρρώνουν, χωρίς η Αργυρώ να ξέρει ποιος ήταν αυτός που της χάρισε τη ζωή. Αυτό το μυστικό το κουβαλάει βαριά μόνο η Μαρίνα, η οποία το εκμυστηρεύεται στον Αντώνη.

Σπ. Πετρουλάκης: Κατάλαβα ότι ο «Σασμός» θα εκτοξευθεί όταν είδα τους ηθοποιούς

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ