Αρχική SLIDER Σασμός: Θοδώρα και Κλαίρη ενώνουν τις δυνάμεις τους

Σασμός: Θοδώρα και Κλαίρη ενώνουν τις δυνάμεις τους

926

Η Θοδώρα κι η Κλαίρη ενώνουν τις δυνάμεις τους και παλεύουν για να σώσουν τον Μανόλη από τον ίδιο του τον εαυτό στο «Σασμό».

Πιο συγκεκριμένα, ο Μανόλης μετά τη σύλληψη του Μαθιού τρελαίνεται από τις τύψεις και χάνει το μυαλό του στον δεύτερο κύκλο. Η κατάσταση του Μανόλη χειροτερεύει στη δεύτερη σεζόν της σειράς με τον ήρωα να έρχεται αντιμέτωπος ξανά με το ίδιο δίλημμα.

Θα ομολογήσει ότι ο Σταματάκης σκότωσε τον Στεφανή; Ο νεαρός Κρητικός τρομοκρατημένος από τις εξελίξεις προσπαθεί να ησυχάσει.

Στο πλευρό του θα βρεθούν η κοπέλα και η αδερφή του, οι οποίες έχουν αντιληφθεί ότι ο Μανόλης δεν είναι καλά. Ο νεαρός βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στο σκοτάδι. Κλείνεται στον εαυτό του, δεν μιλά και απομονώνεται.

Η Κλαίρη και η Θοδώρα ανησυχούν για την υγεία του. Η Κλαίρη είναι η μοναδική που μπορεί να ηρεμήσει τον Μανόλη. Καταβάλλει κάθε προσπάθεια να το κάνει, πριν γίνει κανά κακό. Ο Μανόλης δίπλα στην Κλαίρη αισθάνεται μία ασφάλεια, αλλά αυτή τη φορά η κατάσταση έχει χειροτερέψει.

Η Θοδώρα βλέπει τον Μανόλη να αλλάζει στη συνέχεια του «Σασμού» και γρήγορα θα ζητήσει από την Κλαίρη να τον προσέχει. Οι δύο κοπέλες θα βάλουν τα δυνατά τους για να σταθούν δίπλα του, αφού φοβούνται μήπως κάνει καμιά τρέλα…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας