Σασμός: Θοδώρα και Μανόλης τρέμουν μη μαθευτεί η αλήθεια

115

Η υπόθεση της δολοφονίας του Στεφανή έχει ανοίξει ξανά. Ο μόνος που ξέρει πραγματικά ποιος είναι ο δολοφόνος είναι ο Μανόλης, ο οποίος τρέμει στην ιδέα μήπως αποκαλυφθεί η αλήθεια όταν η Θοδώρα του κάνει μία νέα αποκάλυψη, στο «Σασμό».

Ο Αμερικάνος πέθανε και τα νέα δε θα αργήσουν να κυκλοφορήσουν στο χωριό. Γρήγορα όλοι θα μάθουν ότι ο φονιάς του Στεφανή κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος και οι αρχές θα κινητοποιηθούν.

Η υπόθεση ανοίγει κι η Θοδώρα ανήσυχη τρέχει στο σπίτι να το πει στον αδερφό της. Όταν μαθαίνει ο Μανόλης ότι η αστυνομία αρχίζει και κάνει ερωτήσεις φοβάται και μόνο στην ιδέα μήπως μάθουν κάτι.

Η αδερφή του τού αποκαλύπτει ότι οι αστυνομικοί έκαναν ερωτήσεις σε μία πελάτισσά της που είναι η γυναίκα του Αμερικάνου. Τη ρωτούσαν πού βρισκόταν τη μέρα της δολοφονίας και προσπαθούσαν να του βρουν άλλοθι.

Η Θοδώρα ξέρει ότι ο Μανόλης έχει δει τον πραγματικό δολοφόνο στο «Σασμό» και καταλαβαίνει αμέσως ότι δεν είναι αυτός. Κρύος ιδρώτας λούζει τον Μανόλη. Η αλήθεια δε θα αργήσει να λάμψει και όλα τότε θα αλλάξουν.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ