Σασμός: Το όνειρο του Μανώλη αποκαλύπτει τον δολοφόνο

1617

Καθηλωτικές αναμένονται οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς Σασμός, καθώς το όνειρο του Μανώλη αποκαλύπτει τον δολοφόνο.

Ο Μανωλάκης είναι ο μόνος που είδε πραγματικά τον δολοφόνο και είναι ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος. Αυτή η σκέψη, αυτή η ανάμνηση τον τυραννάει και τον στοιχειώνει. Το βλέπει ξανά και ξανά στον ύπνο του, μην μπορώντας να κοιμηθεί. Ο μεγαλύτερος του εφιάλτης έχει μόλις ξεκινήσει. Ξυπνάει αναστατωμένος με τον ιδρώτα να τον λούζει πραγματικά.

Όπως αποκαλύπτουν στο Happy Day, το όνειρο του Μανώλη θα είναι καθοριστικό στη συνέχεια της σειράς Σασμός και στην εξέλιξη της ιστορίας. Αυτό το όνειρο θα αποκαλύψει στους τηλεθεατές, ποιος πραγματικά κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Στεφανή και το βράδυ θα μάθουμε ποιος είναι ο δολοφόνος.

Παρόλα αυτά, το χωριό κι οι ήρωες δε θα το μάθουν ακόμη. Μάλιστα, ο Μαθιός δε θα μπει μόνο στο σπίτι του Στεφανί, αλλά και το κρεβάτι του. Έρχεται πιο κοντά με τη Βασιλική και τον Νικηφόρο, ενώ θα μπει ως πατέρας μέσα και θα αναλάβει και τις σπουδές του παιδιού!

Όσον αφορά τον Μανώλη, ο νεαρός δε θα αποκαλύψει το δολοφόνο, είτε γιατί είναι κάποιος πολύ κοντινός, είτε γιατί φοβάται, είτε γιατί δε θέλει να στεναχωρήσει τον Νικηφόρο!

Ο Σασμός επιστρέφει απόψε στις 21:00 στον ALPHA, με το όνειρο του Μανώλη να βάζει τέλος στις εικασίες!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ