Σασμός: Το τελευταίο αντίο στον Μανώλη

6439

Συντετριμμένη η Άνω Ποριά λέει το τελευταίο αντίο στον Μανώλη…

Βαθιά θλίψη…

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Με τραγικά γεγονότα μπορεί να επιστρέψει ο «Σασμός» σε μερικές μέρες, αφού σύμφωνα με τα spoilers που έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα, πρόκειται να δούμε έναν πρωταγωνιστή να αντιμετωπίζει μια θανατηφόρα ασθένεια.

Δυστυχώς, αυτός ο πρωταγωνιστής δεν είναι άλλος από τον Μανώλη. Ο ίδιος ήταν αυτός που για πολύ καιρό γνώριζε την αλήθεια γύρω από τον Μαθιό, τον δολοφόνο του Στεφανή. Πολλές φορές προσπάθησε να το αποκαλύψει, αλλά πάντα αντιμετώπιζε τον φόβο των επιπτώσεων. Ωστόσο, στον τρίτο κύκλο της σειράς, θα βρεθεί υπό τεράστια πίεση από τον Νικηφόρο, ο οποίος γνωρίζει πλέον την αλήθεια, ενώ θα προσπαθήσει παράλληλα να αποτρέψει τη σύλληψη του κολλητού του για την απόπειρα δολοφονίας του Μαθιού.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα spoilers, υπάρχει πληροφορία ότι ο Μανώλης ίσως να αντιμετωπίσει τον θάνατο από μια ασθένεια, προκαλώντας βαθιά θλίψη σε ολόκληρο το χωριό. Μετά τον θάνατο του, η οικογένειά του θα κλείσει το καφενείο και θα αποφασίσει να εγκαταλείψει την Άνω Ποριά και να φύγει στο εξωτερικό.

Μένει να δούμε, εάν ο Μανώλης θα αντιμετωπίσει αυτό το μοιραίο τέλος στον «Σασμό» και εάν ισχύει η πληροφορία περί του θανάτου του. Ελπίζουμε να μην συμβεί αυτό…

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ