Σασμός: Το τέλος του Νικηφόρου στην σειρά

854

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στα νέα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμός, ειδικά όσον αφορά τον Νικηφόρο μιας κι όπως είδαμε στο φινάλε, πυροβόλησε τον Μαθιό.

Ο τελευταίος θα δώσει σκληρή μάχη για την ζωή του και θα βρεθεί για αρκετές μέρες στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ στο διπλανό δωμάτιο θα βρίσκεται η Βασιλική, χωρίς όμως να κινδυνεύει.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Νικηφόρος θα της πει πως μετάνιωσε όχι που πυροβόλησε τον Μαθιό, αλλά που δεν είχε τα κότσια να τον αποτελειώσει. Η Βασιλική, ούσα απεγνωσμένη με όλες τις τελευταίες εξελίξεις, θα του αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Ότι δηλαδή ο πραγματικός του πατέρας δεν είναι ο Στεφανής, αλλά ο Μαθιός.

Ο γιος της θα θολώσει και θα κατηγορήσει και τους δύο για συνωμοσία, ενώ θα ξεκαθαρίσει στην Βασιλική πως προτιμά να παραδοθεί για την απόπειρα δολοφονίας του Μαθιού και να πάει φυλακή παρά να τον αποδεχτεί για πατέρα του.

Δεν είναι καθόλου απίθανο, ωστόσο, να δούμε τον Νικηφόρο να παίρνει την απόφαση να φύγει από την Κρήτη για ένα χρονικό διάστημα. Άλλα spoilers τον θέλουν να κλείνετε σε μοναστήρι άλλα να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας…

Σίγουρα όμως το τέλος του Νικηφόρου στον Σασμό, δεν φαίνεται να είναι καλό…

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ